• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tviter

24.01.2023

10:26

POJAVILA SE BIVŠA DEVOJKA BRAJANA VOLŠA! Potpuno izbezumljena nakon njegovog hapšenja i optužbi protiv njega

Printscreen facebook/pixels

Vesti

POJAVILA SE BIVŠA DEVOJKA BRAJANA VOLŠA! Potpuno izbezumljena nakon njegovog hapšenja i optužbi protiv njega

Podeli vest

Život Brajana Volša (47) koji je optužen da je ubio svoju suprugu Beograđanku Anu Volš (39), ne prestaje da bude glavna tema svih medija, ali i društvenih mreža nedavno se pojavila fotografija sa njegovom bivšom devojkom koja je, navodno potpuno izbezumljena zbog svega

Na tviteru se pojavila  zajednička fotografija Brajana sa tom devojkom koja je nastala devedesetih godina, a objavila je prijateljica te devojke.

Foto: AP PHOTO

 

Kako je navela dobila je dozvolu da je objavi fotografiju na kojoj je njena prijateljica i Brajan Volš.

- Fotografija je nastala na jednom sastanku 90-tih. Moja prijateljica se sa psihopatom zabavljala mesecima! Sada je u inostranstvu. Rekla mi je da je potpuno izbezumljena. Arogantan kreten, ali hej, to je Boston - napisala je devojka i dodala da je Brajan bio u blejzeru koji je bio tipičan za njega, verovatno kako bi ostavio što bolji utisak. 

 

 

Prema navodima te devojke, Brajan nije pokazivao nastrano ponašanje dok su bili u vezi niti joj je ikada pretio. 

Nažalost i Ana je, verovatno do nestanka mislila da joj opasnost n epreti od njega,  tome u porilog ide i njeno pismo koje je poslala sudu 2021. godine kada ga je svojom molbom spasila zatvora. 

- Brajan je ljubav mog života, moj život, moj partner, najbolji prijatelj i otac troje naše dece. On je otac koji voli, čuva i strepi i muž koji me podržava. Bez Brajana bila bih primorana da dam otkaz na poslu koji volim, jer često do kasno uveče imam obaveze, a radim i skoro svakog vikenda... - napisala j eizmeđu ostalog  Ana zbog čega njen muž ne treba da ide u zatvor.

Foto: printscreen instagram anawalshe

 

Podsetimo, Brajan Volš uhapšen je osam dana nakon Aninog nestanka, u prvom trenutku uhapšen je zbog sumnje da je ometao istragu, kasnije je optužen i za ubistvo.

Sve informacije koje su se do sada pojavile u američkim medijama su da se Ani izgubio svaki trag nakon dočeka Nove godine, njen nestanak prijavile su kolege četiri dana kasnije, Brajan je uhapšen osam dana nakon njenog nestanlka. Pretresom kuće, prema pisanju lokalnih medija, u podrumu u vili u kojoj su čekali Novu godinu i u kojoj je Brajan sa nanogicom živeo sa njihovo troje dece, pronađen je nož sa tragovima krvi. 

Na deponiji su, navodno pronađene Anine stvari, dodatnu sumnju podstakle su Brajanove gugl pretrage u danima pre i nakon Aninog nestanka. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr ja

pre 1 godinu

Jbgd odradila ga,,,ali nije trebao to da uradi što je verovatno uradio,,,stojeći podnesi finansijski kolaps ,,,pokupila lovu kuću kola našla dečka i ćao,,,umri muški na bojištu ,,,,brak je ruski rulet,,,ne zna se ko će koga ,,,on je budala ,,,kad si pustio puštaj do kraja,,,,i svako na svoju stranu,,,,ovde si potono tamo ćeš da se digneš i tako,,,,čovek za ludaru

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija