• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.12.2022

11:35

OČUH GODINAMA ZLOSTAVLJAO PASTORKE U PANČEVU! Tužilaštvo u traži 10 godina zatvora

Vesti

OČUH GODINAMA ZLOSTAVLJAO PASTORKE U PANČEVU! Tužilaštvo u traži 10 godina zatvora

Podeli vest

Protiv N.S. koji je uhapšen, zbog sumnje da je četiri godine psihički i fizički maltretirao maloletne pastorke, Osnovno javno tužilaštvo podnelo je sudu optužnicu

Naime, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužnicu protiv N.S. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Foto: Shutterstock

 

- Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 01.01.2016.g. do 30.11.2020. godine u Pančevu vršio nasilje nad svoja dva maloletna pastorka. On je psihički uznemiravao decu dok im je upućivao razne uvrede i pretnje i zadavao udarce po telu - navodi izvor Informera upoznat saslučajem.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od 10 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija