• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.12.2022

09:10

OVO JE ZATVORENIK KOJI SE UBIO U ZATVORU! Masakrirao ženu nožem u Futogu, pa pokušao da se ubije

printscreen/instagram/192_rs

Vesti

OVO JE ZATVORENIK KOJI SE UBIO U ZATVORU! Masakrirao ženu nožem u Futogu, pa pokušao da se ubije

Podeli vest

Mile Maksimović (53) iz Futoga, koji se, kako smo objavili, ubio u zatvoru na Klisi u Novom Sadu, ležao je kaznu zbog ubistva svoje supruge Ivane Radulov (50)

Ubistvo se dogodilo u petak, 22. jula ove godine, u porodičnoj kući u Futogu.

On je zatim pokušao sebi da oduzme život, a kako smo već pisali, pred policijom je sebi prerezao vrat. Nakon toga je smešten u bolnicu, gde ga je čuvala policija.

Nož kojim je zločin počinjen je nađen, a telo nesrećne žene poslato je na obdukciju koja je pokazala brojne ubode u predelu grudi i vrata.

Foto: S.K.

 

Maksimović je suprugu izbo nakon svađe, i to nožem u srce, vrat i bradu i ona je preminula na licu mesta. Po dolasku policije na mesto zločina, Maksimović je još držao nož u rukama. Na upozorenje i naredbu policajaca da baci nož, Maksimović je pred njima prerezao sebi vrat.

Prema rečima komšija, sa kojima su nakon zločina razgovarali novinari, Mile i Ivana su se često svađali, ali niko nije mogao da sumnja da je bio spreman ovako nešto da uradi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija