• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2022

17:58

OTIŠLA JE SREĆNA! Otac tinejdžerke nastradale u saobraćajki kod Beške skrhan bolom

instagram.com/192.rs/facebook.com/printscreen

Vesti

OTIŠLA JE SREĆNA! Otac tinejdžerke nastradale u saobraćajki kod Beške skrhan bolom

Podeli vest

Robert Neralić, otac Dejane (17) koja je nastradala na motoru kod Beške, još ne veruje da mu ćerke nema.

- Spremala se da ide sa dečkom do Vrdničke kule. Nisam znao da li će ići motorom ili kolima. Tog dana je došla po neke stvari da nosi kod mame da se sprema. Ja sam radio drugu smenu i otišao sam - rekao je otac za Novosti.

Dodaje da ga je supruga obavestila o tragediji.

- Ništa nismo znali kako se to desilo. Navodno je neki deda sa "mercedesom" izleteo. Šta je tu bilo tačno ne znam. Da li je bilo direktno ili ih je samo očešao... Posle mnogo vremena je došla i policija. Otišla je srećna - kaže skrhani otac sa suzama u očima.

Saobraćajna nesreća na putu Inđija - Beška, podsetimo, dogodila se juče oko 17.15 sati kada prema prvim informacijama automobil "mercedes" nije ustupio prvenstvo prolaza motociklu sa dvoje mladih.

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Motor na kom su bili Boris i Dejana

Boris Majorski (18) iz Stare Pazove i njegova devojka Dejana N.(17) iz Golubinaca poginuli nakon pada sa motora.

- Osumnjičenom vozaču automobila Slobodanu B. (83) određeno je zadržavanje do 48 sati. Iako se pojavila informacija da je vozio sa isteklom vozačkom dozvolom ispostavilo se da to nije tačno. Slobodan B. je kod sebe imao stranu vozačku koja je važeća i u Srbiji - objašnjava izvor Kurira.

Boris i Dejana biće sahranjeni zajedno u petak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija