• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

16.08.2022

13:55

MILANOVAČKI TRBOSEK TEK ŠTO JE IZAŠAO NA SLOBODU OPET NAPAO! Poznato stanje povređenog mladića, DVA PUTA U STOMAK UBODEN!

Čitalac Informera

Vesti

MILANOVAČKI TRBOSEK TEK ŠTO JE IZAŠAO NA SLOBODU OPET NAPAO! Poznato stanje povređenog mladića, DVA PUTA U STOMAK UBODEN!

Podeli vest

Nakon svađe i rasprave koja se dogodila u 20,30 minuta ispred jedne prodavnice u Donjem Miilanovcu, Aleksandar.Đ. (50) u prisustvu nekolicine Donjomilanovčana , dva puta je nožem ubo u stomak Boška .A (29) takođe iz grada na Dunavu

-  Sad smo čuli šta se dogodilo. Strašno je jer se tu uvek okupljaju, svako veče se ispred te prodavnice pije, pa nije ni čudo što se svako malo nešto desi. Bila je tuča skoro i pre par nedelja.

Kako smo čuli, izleda je svađa nastala zbog nekog starog ne naplaćenog duga od ranije, buduće da su obojica poznati organima reda od pre. Ovaj sto je potegao nož, dugo nije izlazio iz kuće, kako se priča po gradu nosio je nanogicu zbog nekog krivičnog dela, priča meštanin grada na Dunavu.

Povređeni Boško .A. (29) iz Donjeg Milanovca odmah je nakon incidenta u svesnom stanju prebačen u Opštu bolnicu u Majdanpeku gde mu je ukazana neophodna pomoć, dok je policija Aleksandara.Đ (50) lišila slobode.

,, Povređeni mladić Boška .A. (29) dovežen je sa ubodnim ranama, jedna je u međurebarnom prostoru, dubine oko 7cm. Nije bilo unutrašnjeg krvarenja, ali je on zadržan na našem odeljenju hirurgije, radi dalje dijagnostike i praćenja stanja, kako ne bi došlo do nekog eventualnog propusta. Trenutno je stanje stabilno, kaže dr Marko Radulović, direktor Opšte bolnice u Majdanpeku.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotiu uhapšenom Aleksandru Đ. određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija