• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

13.07.2022

15:42

PADOBRANSKA OBUKA SAJ-a U LISIČJEM JARKU! Sa 3.500 metara skok je izveo i ministar Vulin, USKORO STIŽE NAJSAVREMENIJA OPREMA (VIDEO)

printscreen

Vesti

PADOBRANSKA OBUKA SAJ-a U LISIČJEM JARKU! Sa 3.500 metara skok je izveo i ministar Vulin, USKORO STIŽE NAJSAVREMENIJA OPREMA (VIDEO)

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je danas redovnoj padobranskoj obuci pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice u Lisičjem jarku

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da će padobranci SAJ-a uskoro dobiti najsavremeniju padobransku opremu.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja da razvija svoje najelitnije jedinice. Padobranci SAJ-a uskoro će dobiti najsavremeniju padobransku opremu pomoću koje će moći da na još efikasniji, ali i bezbedniji način izvode svoje skokove. U poslednjih godinu i po dana broj skokova padobranaca SAJ-a značajno je povećan u odnosu na 2018. ili 2019. godinu- poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao:

Foto: printscreen

 

- Zahvalan sam predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći i podršci koju pruža Ministarstvu unutrašnjih poslova. Nastavićemo sa velikim ulaganjima u razvoj naših elitnih jedinica i njenih pripadnika. Po kvalitetu i obučenosti naših pripadnika elitnih jedinica daleko smo ispred regiona i među prvima u Evropi. Učinićemo sve da Specijalna antiteroristička jedinica bude još opremljenija, još snažnija i efikasnija i da njeni pripadnici imaju najbolje uslove za izvršavanje zadataka, ali isto tako da prilikom izvršavanja zadataka budu još bezbedniji i zaštićeniji- rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Foto: printscreen

 

Padobranci Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova izveli su skokove sa kompletnom borbenom opremom i naoružanjem za borbena dejstva. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izveo je skok na visini od 3.500 metara.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija