• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

05.06.2022

16:33

MLADEN MIJATOVIĆ: " Filmska potera interventne jedinice 92", UHAPŠEN RAZBOJNIK I DILER (VIDEO)

printscreen

Vesti

MLADEN MIJATOVIĆ: " Filmska potera interventne jedinice 92", UHAPŠEN RAZBOJNIK I DILER (VIDEO)

Podeli vest

Patrola Interventne jedinice 92 uhapsila je 19-godišnjeg mladića zbog sumnje da je počinio krivična dela krađa, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Sumnja se da je mladić u Barajevu ukrao automobil koji je uočen u Podavalskoj ulici. Posle kraće potere, patrola Interventne jedinice sustigla je begunca koji je u Ulici Aleksandra Vojinovića izgubio kontrolu, izašao iz vozila, preskočio bankinu i skočio u odvodni kanal gde je brzo uhapšen.

Mladić je bio pozitivan na droga testu, a u vozilu se nalazila manja količina marihuana.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zadržalo osumnjičenog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija