• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2021

20:05

GORANU PAPIĆU UKINUT PRITVOR!

Vesti

GORANU PAPIĆU UKINUT PRITVOR!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor bivšem načelniku SBPOK-a Goranu Papiću koji se sumnjiči da je naložio urgentno vraćanje privremeno zaplenjenog automobila prošle godine u avgustu od vođe kriminalne grupe Marka Miljkovića koji je uhapešen u februaru

Pritvor u je ukinut pošto su prestali razlozi za pritvor, odnosno jer su ispitani svi svedoci, rekla je Tanjugu protparol suda Tatjana Pešić.


Ranije danas u Tužilaštvu ispitani su nekadašnji ministar unutrašnjih poslova, sada ministar odbraneNebojša Srtefanović i načelnik UKP Dejan Kovačević, kao poslednji svedoci koje je predložio Papićev advokat.

Papić će se braniti sa slobode.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoki 63

pre 3 godine

Nece on ni dana vise biti u zatvoru.I niko od ovih iz vrha vlasti, Kokezu vise niko I ne pominje, Hrkalovicka se seta slobodno , ministar Stefanovic je nagtradjen foteljom ministra odbrane. To samo u nasoj zemlji moze

sombor

pre 3 godine

Ovo nije u redu treboje ostati do sudenja u pritvoru nista on nije bolji od ostali kriminalaca ovo samo u srbiji ima

milovan

pre 3 godine

Bas tako sam i mislio. Nitko tko je na funkciji nemoze biti kriv.Kako ministar a kriv.?? Kako Genaral,onaj iz Male Krsne i Smedereva,i nije kriv. Kako netko kriv a samo prisluskuju Predsednika. Kako kriv kada sudije ,Primarijusi i doktori kradu tudju decu i prodaju.Kao na pijaci. Kako sudija da bude kriv.??Pa on je sudija. Jadna li si Srbijoi bas me stid sto sam Srbin.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija