• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2020

13:45

Pomoćnik ministarke u Vladi Srbije vozio pijan, odveden na trežnjenje

Vesti

Pomoćnik ministarke u Vladi Srbije vozio pijan, odveden na trežnjenje

Podeli vest

Pomoćnik ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjane Matić noćas priveden jer je pijan vozio automobil, saznaje Informer.

Nakon što ga je tokom noći zaustavila  saobraćajna policija, urađen mu je alko-test i otkriveno je da ima 1,4 promila alkohola u krvi. Nakon toga priveden je na trežnjenje.

Njemu je određeno zadržavanje od 12 sati nakon čega će biti priveden sudiji za prekršaje.

Tatjana Matić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacije oglasila se za "Alo!" zbog privođenja njenog pomoćnika. 

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

- Osuđujem svako neodgovorno i nebezbedno ponašanje pojedinaca u saobraćaju. Nemam razumevanje za takva rizična ponašanja, posebno imajući u vidu veliki broj saobraćajnih nesreća sa tragičnim posledicama. Podvlačim, međutim, da je reč o navodnom incidentu koji se dogodio van radnog vremena i da je u pitanju osoba koja je inače veoma odgovorna i primerena, i pri tome predstavlja vrhunskog stručnjaka u svojoj oblasti, zbog čega sam još neprijatnije iznađena. Po završetku prekršajnog postupka, koji je u toku, svakako ćemo sankcionisati takvo ponašanje ako bude bilo potvrđeno, u skladu sa zakonom - kazala je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

NJEGA LJUDI I VAN RADNOG VREMENA VIDE KAO POMOĆNIKA MINISTRA I MORA DA SE PONAŠA ZA UGLED DRUGIMA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija