• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

30.05.2020

20:40

SA TIJANOM AJFON BIO I BLIZAK SARADNIK ŠKALJARACA?! Ovo su osobe koje je policija zatekla u vikendici u Bijeljini! MEĐU PRIVEDENIMA I ŽESTOKI SARAJEVSKI MOMAK!

Vesti

SA TIJANOM AJFON BIO I BLIZAK SARADNIK ŠKALJARACA?! Ovo su osobe koje je policija zatekla u vikendici u Bijeljini! MEĐU PRIVEDENIMA I ŽESTOKI SARAJEVSKI MOMAK!

Podeli vest

Tijana Maksimović zvana Ajfon (28) i šestorica muškaraca terete se za organizovani kriminal, međunarodno vrbovanje na prostituciju i posedovanje droge i oružja. Svi su uhapšeni tokom orgije u kojoj je učestvovalo 36 ljudi

Starleta Tijana Maksimović zvana Ajfon (28) mogla bi da zaglavi dugogodišnju robiju nakon što je u sredu uhapšena tokom velikih orgija u luksuznoj vili u okolini Bijeljine, gde su zaplenjeni kokain, 10 pištolja i 10.000 evra u kešu!

Tijana i još šest muškaraca koji su organizovali tu orgiju terete se za teška krivična dela - organizovani kriminal, međunarodno vrbovanje na prostituciju i posedovanje droge i oružja!

Ostali će biti svedoci

Kako smo saznali, Maksimovićeva, kao i Zlatan Ćuk, Milisav Tomić, Željko Vujić, Vladan Kakuća, Siniša Perić i Slađan Šolaja privedeni su juče u tužilaštvo BiH. Preostalih 29 osoba koje su se zatekle na orgijama puštene su i biće pozivane na sud samo kao svedoci.

Foto: ATV

- Svi uhapšeni su u tužilaštvu negirali dela koja im se stavljaju na teret, a tužilac je nakon saslušanja zatražio od suda da im se odredi pritvor do mesec dana - kazao je naš izvor.

Međutim, do zaključenja ovog broja Informera, sud još nije doneo odluku o tome.
Inače, većina muškaraca zatečenih "na gomili" u luksuznoj vili kod Bijeljine dobro je poznata policijama u regionu po najtežim krivičnim delima. Tu se pre svega ističe ime Zlatana Ćuka, koji je, kako sumnjaju u policiji RS, zajedno sa Tijanom glavni organizator orgija.

Ćuk se, prema saznanjima bezbednosnih službi, povezuje sa ozloglašenim crnogorskim "škaljarskim klanom". Bio je blizak sa Sašom Vidovićem iz Bijeljine, koji je osuđen na 19 godina zatvora zbog ubistva Miroslava Lazarevića u oktobru 2016. u Istočnom Sarajevu.
MUP Srbije je protiv Vidovića ranije podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je iste godine, 2016, u Novom Sadu učestvovao u pokušaju ubistva Slobodana Kašćelana, jednog od vođa suprotstavljenog "kavačkog klana". Kašćelan je tada ranjen u stomak, a njegov telohranitelj Vladimir Vučković je prošao sa lakšim povredama. U okviru te istrage, na zahtev MUP Srbije, u Republici Srpskoj je tada privođen i Ćuk radi saslušanja.

Na orgiji bio i fudbalski sudija iz Slovenije!

Jedan od učesnika velikih kokainskih orgija u vili kod Bijeljine bio je i Slavko Vinčić (40) iz Maribora, slovenački fudbalski sudija, koji slovi za jednog od najboljih u Evropi i redovno sudi u Ligi šampiona!

Koliko je Vinčić cenjen u UEFA, govori i podatak da je biran da sudi najjačim fudbalskim timovima Evrope, pa je tako pravdu delio Liverpulu, Barseloni, Bajernu, Mančester sitiju i ostalima.
Nakon privođenja u vili kod Bijeljine, dao je iskaz i pušten je na slobodu, a odmah zatim se vratio u Sloveniju. Tamošnjim medijima se pravdao da je napravio "najveću grešku u životu" i da se našao "u pogrešno vreme na pogrešnom mestu".

- Posle sastanka sa nekim poslovnim partnerima, bili smo pozvani na neku proslavu, na neki ranč kod Bijeljine, i prihvatili smo poziv. Na žurci je bilo oko 40 ljudi, ali ja nikoga nisam poznavao tamo, bio sam samo gost. Ne želim da u ovim okolnostima komentarišem moju sudijsku karijeru, jedino što želim u ovom trenutku je razumevanje moje porodice za ovo što mi se desilo - kazao je Vinčić.

Među privedenima u vili kod Bijeljine bio je i žestoki sarajevski momak Elvis Hodžić, koji ima bogat kriminalni dosije. On je poznat po brojnim oružanim obračunima, u kojima je i sam ranjavan. U vili je, takođe, zatečen i Savo Simić, koji je osuđivan zbog droge, kao i još nekoliko njih koji imaju debele dosijee u policiji BiH.

Foto: ATV

Što se Tijane tiče, ona ranije nije hapšena zbog prostitucije, ali je u estradnim krugovima javna tajna da se bavi "najstarijim zanatom". To je Ajfonka maltene i potvrdila u nekoliko nespretnih izjava za medije.

Upućeni su pričali za medije da, po Tijaninom cenovniku, 24 sata "druženja" s klijentom košta 700 evra, a 500 evra za noć. Ako putuje kod klijenta u inostranstvo, očekuje da joj on plati put, večere, a poželjni su i pokloni.
Prema istim izvorima, Tijana ume da bude "galantna" prema stalnim mušterijama i daje im izdašan popust, ali ume i da se ugradi u cenu drugih devojaka koje dobiju posao na njenu preporuku ili kada zajedno "odrađuju posao".

Podsetimo, velika kokainska orgija bila je organizovana u sredu u luksuznoj vili sa bazenom u mestu Suvo Polje kod Bijeljine. Do policije je došla informacija da bi u ovoj kući moglo biti dosta droge i oružja, pa je organizovana racija pod kodnim nazivom "Kristal".

Foto: atv

Čamcem prešla Drinu

Kako je utvrđeno istragom, Tijana Maksimović je prethodne noći čamcem prešla Drinu i ilegalno ušla u Republiku Srpsku sa četiri "koleginice". Reč je o Sofiji Gačić (27) i Mariji Krstić (28) iz Beograda, Jovani Denić (27) iz Mladenovca i Saši Petrović (32) iz Čačka.

Tamo ih je neko sačekao automobilom i prevezao ih u vikendicu u Suvom Polju. Pored ovih pet devojaka iz Srbije, u vikendici je bilo i 26 muškaraca i još pet žena, koji su uglavnom iz BiH i iz Slovenije.

Dok je žurka bila "na vrhuncu", u vilu su usred noći upali pripadnici specijalnih jedinica MUP i Žandarmerije Republike Srpske, potpomognuti inspektorima kriminalističke policije iz Bijeljine. Prilikom pretresa zaplenjeno je deset pištolja, 14 paketića kokaina, devet psihoaktivnih tableta, tri pancira, nekoliko mobilnih telefona i laptopova, kao i 10.000 evra u raznim valutama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 4 godine

Očepi svima po 15 godina i to je to. E, care Dušane, gde si...

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20