• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.05.2024

09:19

"Ovo nije bajka, ovo je horor film": Janjuš tvrdi da ga je Aneli upropastila, hoće da razgovara sa Asminom! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, Društvene mreže

Rijaliti

"Ovo nije bajka, ovo je horor film": Janjuš tvrdi da ga je Aneli upropastila, hoće da razgovara sa Asminom! (VIDEO)

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš tvrdi da ga je Aneli Ahmić omađijala i uništila emotivno i se*ksualno i da ne želi ništa sa njom kada se roijaliti završi.

Marko Janjušević Janjuš ogorčen je na svoju bivšu i kaže da samo želi da izađe i da je više nikad ne vidi. 

- Nama se desila ljubav, ali ovde se radi o ozbiljnom profesionalcu. Ovde tražim hitno neki razgovor sa nekim psihijatrom, hitno mi treba. Osećam se iskorišćeno, emotivno me uništila, kao i se*sualno. Ona me iskoristila tako što me omađijala, prosto me je unakazila, ne znam koja je ovo moć. Hteo bih porazgovarati sa njenim bivšim partnerima, ja ne znam da li se ovo samo meni dešava - rekao je Janjuš.

Foto: Printsreen/TV Pink

 

- Zbog čega ti je potreban razgovor sa njenim bivšim partnerom? - upitao je voditelj Janjuša.

- Ona je profesionalac. Pričali smo o plasmanima, to su jedni od razloga zašto nismo zajedno. Ja sam u šoku šta ova devojka priča, meni treba dva psihijatra - rekao je Janjuš.

- Ona ima neku moć, ali će mene da otera u ludnicu. Samo nek me pusti, ne moraš nijedan znak da mi daješ da bi se pomirila sa tobom - rekao je Janjuš.

Foto: Printsreen/TV Pink

 

- Ja sam došla ovde za svoj honorar, meni nisu bitna mesta. Ja sujeta nisam, niti sam ikada bila, pogotovo ne prema partneru. Tako da mene to ne zanima - rekla je Aneli.

- Kako komentarišeš Aneli i Asmina? - upitao je voditelj bivšeg košarkaša.

- Mislim da su oboje isti apsolutno. Ja sam provalio ko kad laže od njih dvoje, oni moraju da objasne jedni drugima. Ja kad izađem napolje mene će boleti ku*ac - rekao je Janjuš.

- Ja ne vidim nikakvu budućnost sa ovom devojkom, samo da izađem da se oporavim - rekao je Janjuš.

Foto: Printsreen/TV Pink

 


- Ko više inicira se*sualne odnose? - upitao je voditelj.

- Neću o tome - rekao je Janjuš.

- Da li ti i Aneli treba da završite na ovaj način? - upitao je voditelj Darko.

- Pa na koji drugi način, ovo nije bajka, ovo je horor film - rekao je Janjuš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija