• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2024

22:56

Raskrinkavanje! Diskvalifikovani učesnik Munjez razvezao jezik o rijaliti učesnicima: Gadile su mi se devojke dok su ovo radile!

ATA Images

Rijaliti

Raskrinkavanje! Diskvalifikovani učesnik Munjez razvezao jezik o rijaliti učesnicima: Gadile su mi se devojke dok su ovo radile!

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik Danijel Dujković Munjez otkrio je tajne učesnika rijalitija "Elita".

Danijel Dujković Munjez nedavno je diskvalifikovan iz "Elite", a sada je prvi put progovorio o stvarima za koje niko nije mogao ni da sluti da se dešavaju unutar zidina "Bele kuće".

Munjez se prvo osvrnuo na to kako se oseća nakon diskvalifikacije i da li misli da je nepravedno izbačen iz "Elite".

Foto: printscreen

 

- Nisam dobro iskreno, ali ne kukam. Mislio sam da će mi biti malo prijatnije od kako sam izašao i da će me sačekati neke stvari ali ja zapravo nisam ništa propustio. Bila mi je želja odmah da pojedem pljeskavicu i to sam uradio (smeh), ali nakon toga sam odmah imao želju da se vratim unutra kod svoje devojke - rekao je Danijel.

Bivši rijaliti učesnik je diskvalifikovan odlukom Velikog šefa, a ono što je sve zanimalo jeste da li se kaje zbog toga i na koji način će isplatiti kaznu od 50.000 evra.

Foto: printscreen

 

- Još uvek nisam ni sa kim razgovarao, ali verujem da ću sesti sa nekim od članova produkcije i rešiti sve to. Moguće da ću morati sledeće sezone da uđem kako bi to odradio, ali opet kažem nisam još ni sa kim razgovarao i nadam se da će sve proći kako treba, jer znam da sam kriv i ne bežim od toga. 

Kao neko ko je proveo devet meseci u rijalitiju, imao je prilike da vidi ono što kamere nisu zabeležile, a Munjez se prisetio samo nekih od tih situacija. 

Foto: printscreen

 

- Bilo je mnogo gadnih situacija, ali jedna koja će mi ostati urezana jeste kako Sneža Kušadasi brije noge u krevetu, onako na suvo bez ikakve kreme. Još veća gadost od te mi je što Aneli dopušta da je neko mislim na Janjuša gazi non stop, a ona mu preko svega prelazi i miri se sa njim. To je jedan bolestan odnos koji nema nikakvu percepciju - istakao je bivši rijaliti učesnik.

Kao i mnogi koje ponese slava, Munjez je priznao da bi ušao u "Elitu 8", ovaj put sa ciljem da zaradi, ali i da pokaže narodu svoje pravo lice.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20