• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

12.05.2024

10:17

"Razmažena je, nevaspitana i veliki manipulator": Bojana osula paljbu po Anđeli, ali i nakon niza mana neće da ode od nje

shutterstock/Informer

Rijaliti

"Razmažena je, nevaspitana i veliki manipulator": Bojana osula paljbu po Anđeli, ali i nakon niza mana neće da ode od nje

Podeli vest

Pavlovićeva je razvezala jezik o Anđeli, koja je sve vreme samo ćutala i slušala šta njena draga priča.

Bojana Pavlović je sinoć za vreme nominacija govorila o svom odnosu sa Anđelom Šparavalo

Kako je Bojana istakla, ona smatra da je Anđela dobra osoba, ali da mnogo laže, što se njoj ne sviđa. Pored toga, Pavlovićeva se dotakla i porodice Šparavalo, za koju je rekla da poseduje određene informacije o njima, koje za sada ne želi da otkriva. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Smatram da je Anđela neko ko je jako razmažen i nevaspitan. Ume da govori neke najmorbidnije stvari i ona samo voli sebe. Veliki je manipulator, zato je smatram jednom od najinteligentinjih osoba ovde. Ona je meni najveća enigma u životu. Fascinanta mi je, nisam srela ovakvu osobu. Devojka koja je spremna na sve. Uvek nalazim razlog da je opravdam, ali ne mogu. Nisam imala ovakvu vrstu odnosa - rekla je Bojana.

Foto: Youtube printscreen

 

- Je l' te uverila u svoju ljubav? - upitala je Ivana.

- Ne, mi nismo svakako u vezi. Našla se u teškoj situaciji i tu sam za nju. Ako me ne voli, onda je najveći folirant i prevarant. Što se tiče odnosa sa porodicom, ja znam mnoge stvari. Neću to ikad otkriti i ne bih volela da kaže te neke stvari. Znam zašto ne poseduje tu empatiju. Smatram da ima to nešto dobro u sebi, inače ne bih bila uz nju - rekla je Bojana.

Foto: Youtube printscreen

 

 

- Da li ti se poveravala za porodicu? - pitala je Ivana.

- Znam neke stvari, koje nikad neću izneti. Anđela je neko ko ume da slaže, a želi da priča istinu. Našla sam dosta razumevanja za nju. Ne smatram da je neko dostojanstven, ali nemam problem s tim da je prihvatim takvu kakva jeste. Shvatim da ovde ljudi pričaju kako im odgovara. Ja sve radim od srca. Ne verujem da me voli, jer sam videla neke stvari koje je radila. Ume da ode u tu neku brutalnost. Kad ona eskplodira, jezivo je što ume da izgovori. Jedino sam želela je da priča istinu o našem odnosu  - kazala je Bojana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Ameri javljaju: Rusi započeli operaciju "Swing"! Rat je upravo ušao u novu fazu, Ukrajina ne zna šta ju je snašlo!
VELIKI RASPLET

Hitno! Ameri javljaju: Rusi započeli operaciju "Swing"! Rat je upravo ušao u novu fazu, Ukrajina ne zna šta ju je snašlo!

Rusi su započeli operaciju “Swing” i biće ih teško zaustaviti. Generalštab ruske armije još nije aktivirao ni svoje glavne snage u borbi, a položaj ukrajinske vojske je već izuzetno loš, rekao je bivši analitičar CIA Lari Džonson. To priznaju i sami ukrajinski analitičari. Situacija je zaista veoma ozbiljna. Postavlja se pitanje, koliko će ovo trajati

05.06.2024

06:15

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija