• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

07.04.2024

13:49

Miona raskrinkala Stanislava! Za crnim stolom ispričala sve o orgijama na koje je išao! (VIDEO)

RTV Pink/informer/instagram

Rijaliti

Miona raskrinkala Stanislava! Za crnim stolom ispričala sve o orgijama na koje je išao! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć su u Beloj kući održane nominacije koje su na svetlost dana iznele šokantne činjenice iz prošlosti novog dečka Maje Marinković, Stanislava Krofaka.

Takmičari su ove nedelje birali između bivših ljubavnika Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.  Izjašnjavali su se redom kome od njih dvoje žele zauvek da vide leđa i zašto.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

Dok su učesnici redom iznosili svoje mišljenje o nominovanim ukućanima, pomenute su neke Mionine priče koje dovode u pitanje Krofakovu seksualnu orijentaciju.

- Miona je ostavila prostora u izlagaju da Stanuislav voli muškarce - rekala je Matora.
 - Ja sam to rekla samo zbog druga - dodala je Miona.

U jednom momentu došlo je do rasprave između Mione i Stanislava, prilikom koje je Miona obrazložila na šta je konkretno mislila i sve šokirala otkrivši da Stanislav voli da ide na orgije.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

- Ja sam tripovala što se stalno čuje sa nekim drugarom, sa kojim se ne druži više. Pitala sam te - rekla je Miona.
- Družimo se i dalje - rekao je Stanislav.
- E sada mi je sve jasno. Ja sam tebe stalno ispitivala šta se vi domunđavate stalno, a ja sam ti govorila da ja nisam normalna. Ja sam imala tripove, a on je meni stalno govorio da nisam normalna. Meni je sve to bilo preterano. I to njihovo konstantno gledanje preko kamere - rekla je Miona.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

- To mi je najbolji prijatelj - rekao je Stanislav.

- Posle mi je priznao, da ga je taj drug uveo u to, i da oni idu zajedno na ta okupljanja i onda sa raznim ženama...- rekla je Miona i šokirala sve.

Kako je dalje tekla rasprava pogledajte u videu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26