• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Pink

25.02.2024

09:22

"Posledice će biti velike": Oglasila se rođena sestra Bojane Pavlović, pa oplela po roditeljima Anđele Šparavalo

Instagram

Rijaliti

"Posledice će biti velike": Oglasila se rođena sestra Bojane Pavlović, pa oplela po roditeljima Anđele Šparavalo

Podeli vest

Svetlana Pavlović, sestra Bojane Pavlović, oglasila se posle dužeg vremena i progovorila i odnosu njene sestre sa Anđelom Šparavalo.

Svetlana je podelila svoje mišljenje, te je rekla kako ona smatra da Anđela nije tip devojke koje Bojana preferira, ali i da je Pavlovićeva sa njom samo iz poštovanja jer je Šparavalo javno priznala emocije prema njoj.

- Videla sam da je Bojana rekla da ne želi više da bude sa Anđelom u odnosu, zbog nekih stvari koje joj jako smetaju, i ja je razumem, poznajući Bojanu iznenadilo me je jako da je uopšte ušla u vezu sa Anđelom. Ona mi ne deluje kao tip devojke koje se sviđaju Bojani, i ne verujem da ta veza ima budućnost i mislim da bi Bojana kao starija, zrelija i stabilnija osoba, na prvom mestu zbog te devojke koja je bila izuzetno hrabra i priznala ljubav prema Bojani, a retko koja Bojanina devojka se usudila da prizna to svojoj porodici i prijateljima, a Anđela je priznala celom svetu, i mislim da je to za poštovanje - rekla je ona, pa dodala i kako smatra da Bojana treba da bude poštena i da raskine sa Anđelom ako smatra da nemaju budućnost.

- Trebala bi da odluči šta želi sa Anđelom, i da preseče, ili ništa, ili se u potpunosti prepustiti, jer je ova situacija najgora po tu devojku. Bojana će izaći iz "Elite" i bez problema nastaviti sa svojim životom, a posledice po ovu devojku će biti velike. Što se mene tiče da njih dve nikad više ne budu zajedno ili da provedu ceo život zajedno, ja bi Bojanu u njenim izborima uvek podržala, jer je život jedan, i čovek treba da sluša svoje srce - rekla je Svetlana.

Foto: Instagram

 

Takođe, Svetlana Pavlović nije propustila priliku da se ne obrati roditeljima Anđele Šparavalo i žestoko im odbrusi.

- Što se tiče Anđelinih roditelja, čula sam šta su izjavljivali, prijatelji mi pošalju. Ja još uvek nisam majka, ali se nadam da ću uskoro biti, jer mi je to velika želja, i kad budem imala dete, trudiću se da ga naučim da na prvom mestu bude čovek, da poštuje ljude, bez obzira na boju kože, nacionalnost, seksualno opredeljenje, već samo da nauči da pravi razliku između dobrih i loših ljudi. Trudiću se da ga naučim poštenju, iskrenosti, dostojanstvu, da čuva svoj moral i čast, da ga ne stavlja drugima na tacnu, i još znam sigurno da se neću služiti emotivnom manipulacijom prema svom detetu kao sredstvom za postizanje nekog svog viđenja kako bi volela da on živi, jer to ne može biti normalno, niti ispravno - kazala je Svetlana, pa dodala:

- Ako moje dete krene lošim putem i nema dobre ljudske osobine, to neće biti njegov neuspeh, nego na prvom mestu moj, ja mogu da razumem roditeljsko neslaganje, ali se to ne iskazuje na način na koji oni to rade. Vređanje ne bih komentarisala, mislim da bih morala da se spustim na taj nivo, a to ne želim - dodala je Svetlana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26