• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

25.01.2024

13:16

Končano je dočekao i taj dan! Janjušu stigao dugoočekivani poklon (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

Končano je dočekao i taj dan! Janjušu stigao dugoočekivani poklon (VIDEO)

Podeli vest

Pošto je Uroš Stanić izvršio zadatak Velikog šefa i bio maskota 48 sati, produkcija mu je ispunila želju i u "Belu kuću" je danas stigao Janjušev džek rasel.

Uroš je sav ushićen uzeo psa na kapiji i odneo je Janjuševiću u rehab. Marko je spavao, ali kada je ugledao svog ljubimca, odmah je skočio i počeo da ga mazi i da mu tepa.

- Janjuše, vidi ko je stigao - rekao je Uroš.

- Joj vidi ga. Ko je to meni stigao? Joj gledaj kakav mi je, biće zverka ozbiljna - rekao je Janjuš.

- Jel vidiš kako te voli Janjuše? - upitao je Uroš.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija