• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A. P.

09.12.2023

09:25

Maja isprozivala Aneli i Janjuša: Fali im samo Ena, kad prve lige nema ubaci se beton (VIDEO)

Informer

Rijaliti

Maja isprozivala Aneli i Janjuša: Fali im samo Ena, kad prve lige nema ubaci se beton (VIDEO)

Podeli vest

Maja Marinković rešila je da zagorča život svom bivšem Marku Janjuševiću Janjušu i njegovoj emotivnoj partnerki Aneli Ahmić kojima je obećala da će od sada komentarisati njihov odnos redovno. A osim njih, dotakla se i Janjuševe bivše supruge Ene.

Maja je započela sinoć svoje izlaganje i otkrila da smatra da Jenjuš sve radi zbog plasmana u "Eliti 7":

Foto: Youtube printscreeen

 

 

- Ja želim svu sreću svakome ko uđe u vezi, nemam više emocije prema Janjušu ali meni je to sprdnja. Bar sa Janjuševe strane, moje mišljenje se kosi sa ostalim ukućanima. Samo im fali Ena u celoj priči i da uživaju. Ako tvrdiš da nećeš biti sa nekim i opet do uradiš, on ima cilj da bude visoko plasiran, sve ovo radi zbog rijalitija. Kad prva liga nije pretnja tu se druga liga ubaci, ili neko sa klupe onako. Neka se oni vole ja protiv Aneli nemam ništa, izgladili smo odnose, ali smatram da to neće dugo potrajati - rekla je Maja.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

A Darko Tanasijević ju je zamolio da imenuje sve one koje smatra ligom, ali i one koji su prema njenom muišljenju "beton":

- Imam jedan zadatak za tebe, pričala si o ligama. Beton, prva i druga liga. Razvrstaj sve osobe po ligama. Od početka do kraja stola - tražio je Tanasijević od Marionkovićeve:

Foto: Youtube printscreeen

 

 

- Janjuš ide od beton do prve lige, on se nekad vodi srcem, a u mnogim slučajevima radi stvari zbog rijalitija i tad upada u beton ligu, mnogo se srozao. Po mom mišljenju prva liga je Marko Đedović, on je uvek iskren, ima svoj stav, mišljenje. Žana je majka i sviđa mi se što razmišlja i o spoljašnjem svetu, nije balavica, ima mozak. Miksi je isto realna, pravi greške, ali je svoja. Matora, takođe, jako pametna i zrela. Da ponižavam ljude da govorim ko je beton neću, ali mnogi rade neke gluposti kako bi bili zanimljivi. Nema veze što mu je rekla da mu je žena ku*va, on je to jako brzo zaboravio. Preko svega joj je prešao ali zbog kadra. Dve godine je bio u senci samo je komentarisao moje odnose, e sad ja preuzimam tu ulogu, stalno ću da komentarišem sve iskreno pa nek poludi - odbrusila je Maja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija