• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

04.12.2023

06:20

"Zoli sam htela da rodim dete": Takmičarka priznala svoje namere, pa se sukobila sa Miljanom, Kulićeva van sebe

ATAIMAGES

Rijaliti

"Zoli sam htela da rodim dete": Takmičarka priznala svoje namere, pa se sukobila sa Miljanom, Kulićeva van sebe

Podeli vest

Slađana Lazić je u "Eliti" priznala kako je želela da rodi dete Zoli, što se nije svidelo Miljani, koja i dalje gaji emocije prema bivšem dečku.

Slađana Lazić i Miljana Kulić od prošle sezone rijalitija nisu u dobrim odnosima zbog Lazara Čolića Zole. 

Njih dve su se sada ponovo sukobile. Naime, Miljanu je isprovociralo to što je Slađa rekla da bi Zoli rodila dete. 

Foto: Miloš Rafailović

 

- Sa Miljanom imam topao-hladan odnos i nikad ne znam na čemu sam sa njom. Naša situacija je trenutno dobra, lepo se slažemo, ali opet ne znam kad će da kaže nešto za mene, kao što sam sinoć čula da me je provukla da sam Zolina k**va - rekla je Slađa prvo.

- Ona je jedina koja mi je u životu rekla da sam k**va za lovu... Većina ljudi nije bila iskrena prema tebi, smatram da te se plaše da im se ne nakačiš na vrat. Niko ne želi budalu za vratom - rekla je Lazićeva.

Foto: Klik Tv prntscreen

 

- Ja znam da mi se smeju ptice na grani kad sam rekla da si k**va i da se j**eš za novac - rekla je Miljana.

- Mislim da si nesebična i da umeš da se pokaješ za neke stvari, mislim da me u neku ruku gotiviš kad shvatiš da ja nisam kriva. Kad sam rekla da bih Zoli rodila bebu ja sam to u datom trenutku u etno-selu mislila - rekla je Slađa.

Podsetimo, Slađa i Zola započeli su muvanje krajem prošle sezone rijalitija, a napolju su bili u kratkoj šemi. Sada se, ipak, u prijateljskim odnosima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija