• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2023

21:00

"Matora je sve znala, sad hoće da ispadne žrtva": Jovanina bivša devojka obelodanila detalje Anitine prevare: "Čujem se sa Mateom, pokazala mi je poruke!"

Informer/RTV Pink

Rijaliti

"Matora je sve znala, sad hoće da ispadne žrtva": Jovanina bivša devojka obelodanila detalje Anitine prevare: "Čujem se sa Mateom, pokazala mi je poruke!"

Podeli vest

Sofija Una Manić nije štedela reči kada je u pitanju odnos Matore i Anite, pa je tako udarila na Tomićevu i istakla da svesno do sebe pravi žrtvu, kao i da joj je dosta njenog kukanja po pitanju ljubavi.

Bivša učesnica "Zadruge", Sofija Una Manić, u prošloj sezoni rijalitija se intenzivno družila sa Jovanom Tomić Matorom, sa kojom se čak i ljubila, ali nikada javno nisu priznale svoju romansu. Nakon njihove kratke afere, Matora je započela vezu sa Anitom, koju je kasnije i krunisala brakom. 

Sofija se sada oglasila za medije i prokomentarisala Matoru, kao i njeno ponašanje prema Aniti. Manićeva je istakla kako je Jovana veliki glumac, kao i da sve radi svesno kako bi od sebe napravila žrtvu. 

Foto: E-Stock

 

- Tri meseca sam prolazila agoniju zbog Matore i afere sa Sanjom Stanković. Što se tiče ove situacije, od početka sam upoznata sa situacijom, čujem se i sa Mateom često, upoznata sam sa sve tri strane, jer ih poznajem i znam kako funkcionišu. Uvek sam volela Jovanu, ali sam ljuta i razočarana, jer se pravi mnogo blesava. Emotivna je, ima dobru dušu, ali joj ovo nije trebalo, jer ova situacija sa Anitom nije realna, upozoravali smo je. Anita je bila sa njom zbog novca i mislim da je Jovana magnet za devojke. Mnogo se potencira na njenom zarađenom novcu, a to je mamac za sve devojke, pa govore devojke "lakše mi je da budem sa nekom ženom, nego nešto drugo". Anitina misija je bila da dođe do novca, to je apsolutno, ali ne sudim joj.

Sofija Una je takođe ispričala da je Jovana veliki glumac i da svesno od sebe pravi žrtvu u rijalitiju. 

- Matora preuveličava, ona jeste emotivna, nju povredi, ali ona je ušla u rijaliti život i tu ulogu. Preteruje, nije ona toliko mlada, da ne može da rezonuje da li je neko iskren ili ne, okej, Anita je ozbiljan manipulator, ali Matora koristi sve zarad sezone. Ozbiljni glumci, mislim da je Jovana jedan od glumaca i manipulator. U nekim momentima po grimasama pomislim da su se dogovorile, zajedno sa Mateom, deluje da glume neke situacije, dok je Jovana sve vreme znala Anitine namere - iskrena je bila ona.

Foto: ATAIMAGES

 

Manićeva je priznala da se redovno čuje sa Mateom koja je umešana u celu priču.

- Znam da su se dopisivale, da su bile u komunikaciji, uveliko su se dopisivale i nije joj bilo jasno što Anita sve to radi, molila nas je da joj snimimo lajv. Cela priča je fuj, Matea priča istinu, znam da je iskrena. Nisam videla gole slike, ali sam videla gomilu dopisivanja. Matea me je molila da ništa ne izjavljujem, jer nije želela medijsku pažnju, a stalno sam joj govorila da uđe, tamo joj je mesto. Ona kaže da neće da uđe, ali svi igraju rijaliti, i svi hoće u rijaliti. Ona je vaspitana i znam koliko je njena majka požrtvovana, koliko želi da se ostvari kao majka i mislim da je Anita kupila tim majčinstvom. Kad bi Matea ušla, Matora bi bila agresivna i napravila haos - kaže Sofija i dodaje da će kraj biti potpuno drugačiji.

- Na kraju će Anita ispasti žrtva, i ako se pogleda šira slika, Anita je dete iz problematičnog braka i porodice, premlada rodila, loša finansijska situacija i narod je sklon da opravda sve to. Nju najviše razumem, ima prava da se bori, ne opravdavam, ali razumem. Matora je više mnogima sa svojim ljubavnim životom, preko glave, i meni je više sa tim ponašanjem i izdala me je - rekla je Sofija Una za "Blic". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić je opoziciji za sve kriv! Brnabić: Ne prestaju sa dehumanizacijom porodice predsednika Srbije!
Politika

Vučić je opoziciji za sve kriv! Brnabić: Ne prestaju sa dehumanizacijom porodice predsednika Srbije!

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da je opozicija još jednom iskoristila tragičan događaj kako bi se obračunala sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i njegovog porodicom. Ona je gostujući u Jutarnjem programu televizije “Happy” rekla da predsednik Demokratska stranke Zoran Lutovac poziva na nasilje protiv porodice Vučić zloupotrebljavajući incident koji se desio u OŠ Jovan Dučić dodajući da najoštrije osuđuje bilo kakav vid nasilja nad bilo kim, posebno prema prosvetnim radnicima.

17.06.2024

12:00

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija