• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

12.11.2023

08:25

Matori tek sada sve jasno! Jovana shvatila kojim trikovima se Anita služila kako bi je pridobila: "Razvalila me je"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Matori tek sada sve jasno! Jovana shvatila kojim trikovima se Anita služila kako bi je pridobila: "Razvalila me je"

Podeli vest

Sinoć, u toku emisije "Nominacije", Matora je kratko rekla samo koga šalje u izolaciju, a onda su je emocije savladale.

Zbog skandala koji je snašao sa Anitom Stanojević, Jovana se sinoć povukla u sobu, a za njom je došao i Marko Đedović.

- Sve bih joj izbacila. Razvalila me je, još ja da joj ugađam. Spuštam glavu da je ne vidim. Uradila bih joj svašta - rekla je Matora.

- Sama će sebi to da uradi, kad shvati sve - dodao je Đedović.

- Ona je zbog Marka Markovića lomila sve vreme, sad je opuštena, jedva čeka da ode kod frizera i da sredi kosu. Ona je dve nelje besna samo zbog ovoga, ja to tek sada shvatam. Meni je lepo rekla moja Tamara da je nije želela da uzme pare od mene da ide u Kruševac, kako ne bih pomislila da želi moje pare, a ja se svađala sa njom zbog toga. Ima jedna situacija kad je Aleksej zvao, a ona rekla da je na telefonu, pa sam joj rekla da ću joj baciti telefon. Ona je zapravo bila nervozna jer se dopisivala izgleda sa Mateom, ko zna šta je. Ja joj bila rekla da izađu ona i sin iz stana, a nisam tako mislila, a ona probila njega u pola noći i otišli. Šta da radim? Morala sam da zapomažem da se vrati. Ko zna šta ću još da saznam, možda je bila i sa tim dečkom iz Kruševca. Mislila sam da ta devojka mene opčinjeno voli - kazala je Matora.

- Gluma, bre, šta ti je? - dodao je Đedović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija