• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

07.11.2023

09:06

Car se botoksirao: Rijaliti učesnik snimio ceo proces, a tek da vidite šta je uradio sa salom na stomaku (VIDEO)

Društvene mreže/ataimages

Rijaliti

Car se botoksirao: Rijaliti učesnik snimio ceo proces, a tek da vidite šta je uradio sa salom na stomaku (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnik Filip Car uskoro će postati otac, a osim ovog noviteta u njegovom životu će novo biti i njegovo lice koje je odlučio da podmladi botoksom.

Car je ceo proces ubrizgavanja botoksa u čelo snimio i objavio na svom profilu na Instagramu.

Međutim, to nije sve, Filip je rešio i da smrša, te se podvrgao specijalnom procesu ubrizgavanja supstace za topljenje masti. Svim ovim Filip se pohvalio, te nije teško pogoditi da je tretmane dobio u zamenu za reklamu.

Po svemu sudeći, Car želi da bude podmlađen, ali i fit tata. On je botoks ubrizgao u čelo, a rešava se polako i sala sa stomaka koje mu se u proteklom periodu nakupilo.  

Filip se uveliko prirpema za ulogu tate, a dok se on sređuje njegova devojka Aleksandra koja je u blagoslovenom stanju, odmara.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija