• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

10.10.2023

07:20

Aneli ubeđena da Asmin pati za njom: "Grebaće kad izađem odavde, želeće da se pomirimo"

Instagram/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Aneli ubeđena da Asmin pati za njom: "Grebaće kad izađem odavde, želeće da se pomirimo"

Podeli vest

Voditeljka "Elite" Ivana Šopić je sa Aneli Ahmić razgovarala o njenom susretu sa Stanijom Dobrojevć.

Pre par dana je Stanije bila gošća u emisiji "Pitanja novinara", a onda je u jednom trenutku ušetala u "Elitu" kako bi porazgovarala oči u oči sa Aneli. Sada je Ivana Šopić odlučila da detaljnije porazgovara sa Ahmićevom oko tog susreta.

- Da li je normalno da ti neko više puta kaže da je došao da čuje tvoju stranu priče i kaže ti da je jedan poziv bio dovoljan da ti ga vrati - rekla je Ivana.

- Iz nejnih pitanja sam mogla da zaključim šta se dešava i mnoge kockice su mi se složile. Njeno pitanje kako sam znala koliko je novca poneo, kako je ona znala koliko je on novca poneo? Zašto je znala da je poneo 50 hiljada. Nako koga upoznaš preko interneta, kako možeš znati koliko novca nosi? Znači položio joj je račune da zna sa koliko novca će raspolagati. Kako je njegova majka mogla da joj potvdi da nismo imali se*sualne odnose, ako smo živeli razdvojeno i plaćao mi je 5 hiljada evra. Došla sam do zaključka da su zajedno - rekla je Aneli Ahmić.

- Je l' misliš da je taj prsten drektna provokacija? - pitala je Ivana

- Naravno, definitivno. On ju je slagao da su moj prsten i burma lažni, bižuterija. Rekla sam da postoji moj star fejsbuk, slike ta dva prstena - rekla je Aneli.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Stanija je rekla da joj je rečeno da je Asmin rekao da je ponela bižuteriju i da time maše ovde. Aneli joj je tu odgovorila da su Luj Viton naočare koje je nosila, njegove, fejk - rekla je Ivana.

- On je gledao u tom momentu sve ovo, ona mi je ispod kose rekla da se razume da je fejk i da je skontala. Sve što je ona slikala sam ja birala, samo sam joj htela pokazati koji to milioner ide u Istambul u šoping - rekla je Aneli.

- Koliko ti je bilo teško kad čuješ rečenicu: "Da sam znala vratila bih ti ga"? - pitala je Ivana

- To mi je najgore, rekla je da mu je davala predlog da on uđe da se mi izmirimo, tu j htela da ga provocira - rekla je Aneli.

- Pitala te je kad ste poslednji put bili intimni i koliko ste imali se*sualne odnose - rekla je Ivana.

Foto: Printscreen You Tube

 

- I da li imam dokaz da sam se očistila. Degutantno je jako, žao mi je što ja njoj nisam mnoga pitanja postavila. To koliko puta smo imali odnose mi je bilo najdegutnatniije jer mi je rekla da njegova majka tvrdi da nemamo odnose, a ja bih baš išla njoj i to pričala i to da li postoji dokaz gde sam se očistila - rekla je Aneli.

- I ona je imala tu neku nemilu situaciju. Nema dokaza ni za ovo ni za ono - rekla je Ivana.

- Itekako u mom telefonu ima dokaza. Popila sam tabletu i napisala mu da mi je predugo trajalo krvarenje, imam dokaze - rekla je Aneli.

- Je l' ti blo čudno da je sve vreme imala polu kez? - pitala je Ivana

- Bilo mi je čudno, niti će ona njega ostaviti samo će ga malo skrivati. Potrudiće se da što više novca izvuče iz njega. Ona je došla da se opere, videla sam joj po faci i kazu da su zajedno - rekla je Aneli.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Je l' misliš da je htela da napravi žrtvu od tebe? - pitala je Ivana

- Naravno, mnogi i ovde misle da sam ja ušla preko njenog imena. Samo sam joj htela dokazati da je sve istina i da je on lažov. Ko je ona da joj pošaljem poruku, to je poniženje. On je mene Whatsapp storijem na kom je slika sa njom hteo da provocira. On je meni izjavljivao ljubav iz Majamija, mislim da će grebati kad ja izađem, itekako će želeti pomirenje - rekla je Aneli.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija