• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2023

10:09

Ko je ovde lud? Kačavenda znala da je "pokojni" verenik živ, lažna kuma sve priznala

Printscreen You Tube

Rijaliti

Ko je ovde lud? Kačavenda znala da je "pokojni" verenik živ, lažna kuma sve priznala

Podeli vest

Novinar Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Pitanje novinara", razgovarao je sa Milenom Kačavendom, kako bi otkrila sve o pokojnim verenikom.

Kačavenda je pred ulazak izjavila da je njen verenik poginuo, a sada je Darko rešio da raščivija sve vezano za, takozvanog, Davida Tošiša i kakve veze sve ima lažna kuma sa Milicom Dabović.

- David Tošić, koji se drugim ženama predstavlja kao Vuk Roten, a zaprtavo je reč o Ljubomiru Hadžisteviću. Govori se da je ovaj poslednji identitet, zapravo identitet čoveka koji je otac deteta Milice Dabović - rekao je Darko.

- Sad sam sigurna da je prevara u pitanju. Ja nikada nisam upoznaa Milicu Dabović, ali sam krenula da dobijam neke informacije u vezi nje. Bila sam na razgovoru o sajber kriminalu, jer je sve simptomatično. Znate li ko je čovek, čija je slika bila na profilu ovog, koji se predstavljao lažno? Od jednog dečka iz Grče, koji je jedan od njuspešnijih modela. Meni se javio neki broj, koji se isto predstavljao kao David Tošić, kako bi mi pisao poruke o tome što sam u medijima razglasila da je poginuo. Ja sam njega medijski sahranila, a posle toga sam videla da se to nije desilo, jer te vesti nje bilo - rekla je Milena.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Kako bi reagovala kada bih ti rekao da je hipotetčki Jasmina Skender, bivša partnerka Andreja Atijasa i da njega odlčo poznaje i da poseduje toje ekslicitne fotke? - glasilo je pitanje.

- To ne postoji. Odgovorno tvrdim. Ako ima nešto, neka izvoli i objavi. Taj prevarant je išao na sve karte, koje meni nikako ne b bile sumnjive, očigledno je dobio neke informacije, samo je pitanje odakle. On je očigledno jako pametan, čim je uspeo da me pređe, a ja ne važim za glupu ženu - istakla je Milena.

- On je meni rekao da mu je Milica Dabović dobra drugarica - kazala je Milena.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija