• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2023

17:30

Milena Kačavenda otkrila koje dve dijagnoze ima: "Danas koristim samo ovaj lek"

Informer/Kristijana Ćaćić

Rijaliti

Milena Kačavenda otkrila koje dve dijagnoze ima: "Danas koristim samo ovaj lek"

Podeli vest

Prava fama se podigla oko fotografije Milene Kačavende iz bolnice gde se lečila od depresije posle razvoda.

Naime, Milena Kačavenda se uslikala tokom terapije elektro simulacije mozga, a sada je ta fotka procurila u javnost. Navodno je Ana Ćurčić dala svojim "lavicama" koje su se obrušile onda na Kačavendu.

- Šmizla i Moka Slavnić su govorili da sam alkoholičarka, narkomanka, tabletomanka, ali ja imam negativne rezultate na sve vrste narkotika, alkohola i antidepresiva - rekla je Kačavenda i potom objasnila:

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

- Ana je protiv mene iskoristila jednu fotografiju iz vremena kad je mene život razneo. 27 godina živiš neki život i neko ti izvuče tepih ispod nogu, ti se prospeš. Jedno jutro se probudiš i nema više nikoga i ničega, zidao si i gradio ništa, boriš se sa porazima. Pokušavala sam da to sama rešim, ali kad god zaspim, budila sam se u 4.15. Konačno sam otišla na kliniku koja se bavi psihostabilizacijom - rekla je Kačavenda i dodala: 

- Moja dijagnoza je bila hipobulimija i insomnija. Hranu nisam mogla da smislim, bila sam 20 kilograma mršavija. Uradili su mi psihoanalizu i prošla sam psihostabilizaciju od sedam dana. Nemam šta da krijem. Ovo će biti dobra lekcija mnogim ženama koje će proći kroz razvode i neke teške životne faze. Ja sam suštinski jedna jaka žena, ali ne možeš u 35. i 47. godini da budeš isto jaka. I danas za sebe mislim da sam ozbiljna čvrsta žena jer treba proći kroz sve ze faze i zahvalna sam sebi što sam imala m*da da dođem i to kažem javno. Ja to nigde nisam krila. I ti uzimaš moj selfi gde ja imam na glavi jedan ako rajf, sa tri gaze koje su vlažne da bi se uspostavio električni kontakt sa mozgom?! Taj aparat se zove Zesla, on stimuliše mozak na prozivodnju serotonina, hormona sreće. Pod stalnim stresom mi gubimo taj hormon iz organizma i kad se isprazne dve ampule, o tome neću sad da davim narod, mozak mora da se stimuliše na razne načine. Pila sam antidepresive mesec i po dana doveli su me u psihostabilno stanje i danas koristim samo jedan lek koji nije antidepresiv nego psihostabilizator da ne bi imala dramatične oscilacije u ponašanju - objasnila je Kačavenda i dodala da Anu Zvezdan nije džaba zvao tabletomankom jer pije lekove na svoj ruku, prenosi Svet. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26