• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2023

18:30

Ćerka pokojnog Džeja javno se obratila ženi koja je živela sa njim!

Printscreen Instagram/Marko Đoković

Rijaliti

Ćerka pokojnog Džeja javno se obratila ženi koja je živela sa njim!

Podeli vest

Nakon što je legendarni Džej preminuo, njegova Andrijana, koja je bila sa njim do poslednjeg dana, ostala je u kontaktu sa članovima njegove porodice.

Sada je Marija, ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, čestitala Rođendan Andrijani Tomanić ženi koja je sa njenim ocem provela poslednje dane i sate njegovog života.

Da se poštuju međusobno sada je pokazala i naslednica Džeja. Okačila je na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju i Andrijani čestitala rođendan.

- Srećan rođendan - napisala je ona i dodala emotikon srca.

Foto: printscreen/Instagram

 

Džej i Andrijana su započeli svoju romansu pre dve decenije, a inače, ona mu je bila i menadžerka. Živeli su zajedno na Dorćolu, ali se nikada nisu venčali. Od kako je upoznala Džeja, Andrijana je sve podarila njemu, nije marila za sebe.

O tome kolika je podrška bila Džeju govorio je i njegov prijatelj Zoran Jagodić Rule.

 

 

- Svi znaju za Andrijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i leva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su poslednjih 20 živeli zajedno. Ona je, kako je to voleo da kaže, njegova bela žena. Želeo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, "Bela žena". Svi su znali - kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta - istakao je Jagodić, koji je svirao sa Džejem.

- Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome - ispričao je Rale svojevremeno za Kurir.

Andrijanino ime nalazilo se i među ožalošćenima, na Džejevoj smrtovnici.

 

Andrijana o Džeju

Nakon smrti Ramadanovskog, Andrijana je govorila o njemu.

- Džej je umro kao boem, poljuljano zdravstveno stanje ga nije sprečavalo da se lati odmora, da miruje. Posle svakog pregleda doktori su mu pričali da sredi i reguliše ishranu, da se odmara, čuva, međutim, svi mi koji smo s njim provodili najviše vremena znali smo da od toga nema ništa. Jeo je nezdravu hranu, nikako nismo mogli da utičemo na to da počne da drži dijetu. Pričali smo mu svi, a posebno ćerke da će to da mu pomogne da bude bolje. Ipak je on bio u godinama, a ceo život živi kafanski. Zdravlje trpi zbog takvog načina života i tu nema druge. Retko je umeo da jede zdravu hranu, naručivao je pice, sendviče i roštilj - nismo, jednostavno, mogli da mu branimo. Alkohol nikako nije bataljivao, voleo je da popije, a posle svakog pregleda pitao je lekare da li sme da pije i koliko. Ponekad kaže da ide na kafu i kaže: "Neću da okusim piće", a mi posle nekoliko sati prođemo Dorćolom i vidimo ga ispred kafića ili kafane kako pije s ljudima iz kraja - ispričala je Andrijana.

Foto: ATA Images

 

Kako je istakla, nije imala srca da pevaču ukine ovaj porok jer je znala koliko voli druženja u kafanama.

- Znala sam da me laže, ali nisam mogla da mu zabranim da pije, nisam imala srca. Mnogo mi je i sada posle toliko vremena teško da se pomirim sa činjenicom da je otišao. Sve mi je sveže još od prvog dana, zato novinarima, kad me zovu, kažem da najradije ne bih ni o čemu pričala - kazala je Tomanićeva.

Tvrdila je da se pevač pred kraj života nije žalio ni na kakve tegobe, već je bio živahan i raspoložen.

- Ništa nije ukazivalo na to da će Džej tako iznenada samo da zaspi. Mnogo toga je planirao, nije usporavao, nije hteo da stari. Drago mi je što je bar živeo kako je hteo. Poštovao je pravila, ali samo ona koja je smatrao da je potrebno. Zato su ga svi voleli. Bio je dobar čovek i, kao takav, večno je upamćen - zaključila je Tomanićeva za Republiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija