• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.06.2023

19:05

PROCUREO SKANDALOZNI SNIMAK! Dok Anđela krivi kičmu po Crnoj Gori, Zvezdan vapi za pomoć! (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

PROCUREO SKANDALOZNI SNIMAK! Dok Anđela krivi kičmu po Crnoj Gori, Zvezdan vapi za pomoć! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Slavnić dane provodi učestvujući u popularnim mečevima sa Tik Tokerima i na taj način zarađuje novac, a ovoga puta imao je uživo razgovor sa bivšim cimerom iz "Zadruge" Stefanom Radićem Rodnijem kojem je uputio neobičnu molbu.

Tokom razgovora sa Rodnijem, Slavnić ga je molio je da mu pomogne da vrati Anđelu kako bi njihovoj vezi dali još jednu šansu.

- Stvarno bi mogao ti da nas pomiriš. Pomiri nas brate, evo svi ljudi pričaju. Pomiri nas, pomiri nas - ponavljao je Zvezdan.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, podsetimo, rešili su da stave tačku na svoju vezu. Nakon raskida, Anđela je otišla u rodne Đenoviće kod svojih roditelja gde namerava da boravi neko vreme.

Foto: printscreen instagram

Par nije želeo da otkriva detalje raskida, ali je Anđela priznala da joj nije svejedno i da je između Slavnića i najmilijih izabrala porodicu, aludirajući na to da su njeni roditelji bili protiv Zvezdana i da su zato morali da se raziđu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crnogorac

pre 11 meseci

Zašto ubica šeta slobodan i pojavljuje se u medijima?Zašto roditelji ubijenog ništa ne preduzimaju? Vjerovatno i oni gledaju rijaliti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija