• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2023

10:25

MAJA ĆE NAKON OVOGA ODLEPITI! Isplivali rani radovi Bilala Brajlovića, kamera je snimila njegov odnos sa pevačicom u krevetu!

E-Stock

Rijaliti

MAJA ĆE NAKON OVOGA ODLEPITI! Isplivali rani radovi Bilala Brajlovića, kamera je snimila njegov odnos sa pevačicom u krevetu!

Podeli vest

Zadrugar je do sada vešto krio svoje rane radove, ali ovo je ipak ostalo zabeleženo!

Starleta Maja Marinković i njen rijaliti dečko Bilal Brajlović otišli su u Sarajevo gde uživaju sa prijatejima i porodicom. Međutim, pojavio se snimak na kojem je Bilal, tada poznatijeg kao Lil Brox sa pevačicom Milicom Cvetanović razmenjuje nežnosti u krevetu!

Podsetimo, Bilal Brajlović učestovovao je u rijaliti šou programu "Novajlije" gde se trudio da bude sa što više devojaka. Tako je bio deo popularnog trougla između pevačice Milice Cvetanović i starlete Sandre Todić. 

Foto: instagram/Milica_cvetanovic

Milica Cvetanović je prva rijaliti ljubav Bilala Brajlovića

Budno oko kamere pratilo je njegovo akcijanje sa tadašnjim cimerkama pa je tako nastao i ovaj snimak koji možete pogledati u nastavku!

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija