• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

14.12.2022

22:14

MAJKA PECE I NECE NIKAD BRUTALNIJA: "Petrući je p*der!"

Printscreen You Tube

Rijaliti

MAJKA PECE I NECE NIKAD BRUTALNIJA: "Petrući je p*der!"

Podeli vest

Sukob blizanaca Nenada Lazića Nece i Predraga Lazića Pece, uzburkao je je Belu kući, tim povodom oglasila se njihova majka Julijana Lazić, kako bi dala svoj sud o dešavanjima koja su zatresla Belu kuću.

Naime, blizanci su danas bili akteri žestoke svađe, prilikom čega su jedan drugom izrekli niz uvreda, nakon čegas je Nenad zaplakao.

Foto: Printscreen You Tube

Peca i Neca napali Petrućija

Njihova majka Julijana, otkrila je kako se oseća nakon današnjeg prizora.

Znam da je do sukoba došlo jer je Peca savetovao Necu da namaže noge, ali je on izrevoltirano odreagovao. Do takih sukoba nije dolazilo ranije - kazala je Juca, pa je dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Peca i Neca napali Petrućija

Ne branim Pecu, on je ušao u toalet, a Palčica se smejala, vrlo je očigledno. Garantujem da će Palčica na kraju biti sa Matorom, a Petrući je navodno izrevoltiran, pa bes iskaljuje na Peci. Ona Pecu predstavlja kao paćenika, koji je ušao namenski zbog nje u toalet. Predrag je vrlo iskrena osoba, smeta mu nepravda. Petrući naziva mog sina pederom, možda je on sam peder. Petrućiju je bolje da brani Pačinu od Matore, a ne od Pece. Moj sin puca jer ga je velika nepravda snašla. Moji sinovi ne lažu, zato iritiraju ostale zadrugare. Matora je napala mog sina jer bi sve dala da bude sa Palčicom. Ne može niko da mi kaže da joj je drugarica, već ljubavnica - istakla je Julijana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija