• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

31.10.2022

19:11

OBJAVILA SAM PREPISKE NA INSTAGRAMU, DA NE BI DOŠLO DO POLICIJE! Dalila progovorila o medijskom ratu sa Carem, pa otkrila da li ju je OPET zvao!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

OBJAVILA SAM PREPISKE NA INSTAGRAMU, DA NE BI DOŠLO DO POLICIJE! Dalila progovorila o medijskom ratu sa Carem, pa otkrila da li ju je OPET zvao!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević otkrila je da je morala da stane na put pozivima njenog bivšeg dečka Filipa Cara za kojeg tvrdi da ju je psihički uznemiravao, i da je objavila skrinšotove njihovog dopisivanja i snimak telefonskog razgovora zato da ne bi bila primorana da pozove policiju

Dalila nije krila oduševljenje što će se naći u novom spotu Marijane Zonjić, ali o pesmi nije želela da otkriva preterano puno detalja.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marijana Zonjić i Dalila Dragojević

Iako su Dalilu mnogi ubeđivali da uplovi u muzičke vode ona tvrdi da se tu ne pronalazi, kao i da očekuje gomilu negativnih komentara jer će se naći u Marijaninom spotu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dalila Dragojević

Dragojevićka je otkrila da je zauzeta planiranjem emisije u kojoj će biti voditelj, a da li se plaši negativnih komentara, kako je došlo do ideje o njenoj i Zonjićkinoj saradnji, koliko se promenila u prethodnih godinu dana, da li ima dečka, kao i zašto je odlučila da na društvenim mrežama objavi prepisku sa bivšim dečkom Filipom Carem, možete čuti u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija