• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.10.2022

14:41

DALILA I MARIJANA U VRELOM IZDANJU SNIMAJU VIDEO! Zadrugarke stavile maske i pokazale kako će izgledati u novom spotu!

Instagram/printscreen

Rijaliti

DALILA I MARIJANA U VRELOM IZDANJU SNIMAJU VIDEO! Zadrugarke stavile maske i pokazale kako će izgledati u novom spotu!

Podeli vest

Bivše zadrugarke Dalila Dragojević i Marijana Zonjić posvetile su se svojim poslovima i potpuno zaboravile na "Zadrugu 6", a sinoć su najavile snimanje novog videa. Njih dve su pokazale kako će izgledati u novom spotu Marijane Zonjić, a svi su se oduševili

Dalila i Marijana se ne odvajaju, a s obzitom na to da čak i žive zajedno svojim pratiocma su pokazale i kako izgleda njihov zajednički život.

Foto: Instagram/printscreen

Isprobale maske... Marijana i Dalila

Osim toga, pokazale su se i u najprovokativnijem mogućem izdanju i zapalile društvene mreže. Marijana i Dalila nosile su crne kostime u kojima su istakle atribute, a na licu su imale maske.

Foto: Instagram/printscreen

Marijana Zonjić

- Haos, lom, Tedi, idemo sutra da pravimo ludnicu i snimamo spot za Makicinu pesmu- pričala je Dalila i otkrila povod za s*ksi stajling.

Foto: Instagram/printscreen

Marijana i Dalila

- Ja bih nosila rep, da se vidi ta tvoja lepa faca- posavetovala je Zonjićeva Dalilu.

- Ah, drugarice- rekla joj je Dragojevićka, a nema sumnje da su se muškarci posebno oduševili ovim izdanjima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija