• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.S.

30.09.2022

07:30

MARIJANA ZONJIĆ OPLELA PO STARLETI S KOJOM SE DRUŽILA! Dok nije promenila lični opis, Maja se nije sviđala Marku!

printscreen

Rijaliti

MARIJANA ZONJIĆ OPLELA PO STARLETI S KOJOM SE DRUŽILA! Dok nije promenila lični opis, Maja se nije sviđala Marku!

Podeli vest

Marijana Zonjić kaže da se Maja Marinković nije sviđala Marku Markoviću sve dok se nije izoperisala i potpuno promenila lični opis!

 Starleta i maneken su se smuvali u utorak uveče na žurci u "Zadruzi", iako je Marinkovićeva dobra drugarica sa njegovom bivšom devojkom Stanijom Dobrojević.

Foto: ATA Images

Marijana Zonjić

- U "Zadruzi 2" smo bili zajedno Marko, Stanija, Maja i ja. Nas tri smo se tada družile, bile smo najbolje prijateljice. Maji se Marko svideo od starta, tako da su ovo stare simpatije s njene strane. Međutim, ona je tada fizički izgledala potpuno drugačije, a njega privlače atraktivne devojke. Zato je izabrao Staniju i smuvao se s njom - priča Marijana.

Ona dodaje da se nije iznenadila što je Marinkovićeva završila s manekenom, iako je tri godine bio u vezi s njenom drugaricom:

Foto: Printscreen You Tube

Marko Marković i Maja Marinković

- Nije mi to ništa čudno. Pa, Maja je i Aleksandri Subotić ukrala muža s kojim ima dete. A bile su baš bliske!

Marijana veruje da Marko još nije preboleo Staniju, s kojom je raskinuo pre tri meseca:

- On je slobodan dečko, ali mislim da igra igru u rijalitiju! Maja mu fizički odgovara, ali on čeka Staniju da uđe u "Zadrugu", pa da bude s njom. Još je nije preboleo!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Cuj Znojicka nekome nesto kaze...promiskuitet i mediokrotet.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija