• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

30.05.2022

13:54

CELA MATERICA MI JE BILA OD TUMORA! Učesnica Zadruge otkrila sve o zdravstvenom problemu s kojim se borila!

Printscreen You Tube

Rijaliti

CELA MATERICA MI JE BILA OD TUMORA! Učesnica Zadruge otkrila sve o zdravstvenom problemu s kojim se borila!

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge" otkrila je s kakvim se zdravstvenim problemima suočavala, kao i da je ipak posle svega toga uspela da rodi sina

Jelena Batos koja je u "Zadrugu 4" ušla prošle godine kao bivša devojka Nenada Aleksića Ša, sada se oglasila na svom profilu na Instagramu i otkrila sve o tome kako je postala majka.

Foto: printscreen

Prošla groz pakao... Jelena Batos

- Ja nikada nisam imala želju da se ostvarim kao majka, uvek sam trčala za školama i karijerom...uvek bih se nasmejala kada bih pomislila: "Ja da rodim, da imama decu, da sedim kod kuće...? Nikada!" Škola i posao su mi uvek bili na prvom mestu. Svoju ulogu sam uvek gledala kao jednu uspešnu, poslovnu ženu koja će biti najbolja ujna i tetka. Čak sam imala i dvoje dece u Africi koje sam izdržavala dok sam bila najmlađi glavni modni krator u istoriji za jednu svetsku modnu kuću. Posle se desio moj Filip skroz neplanirano iako sam uzimala pilule. Bog je tako hteo i zahvalna sam mu za ceo život jer mi je pokazao da sam imala skroz pogrešnu sliku o životu. Sa mojim Andrejom sam ostala trudna iako mi je cela materica bila od tumora, doktori su mi rekli da sve moram vaditi i da se više nikada neću ostvariti kao majka. Svih devet meseci sam slušala kako ću ga izgubiti, da se ne nadam previše, ali u dubini duše sam znala da ga moram roditi, brata svome sinu- između ostalog je napisala Jelena.

 

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00