• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.04.2022

13:36

RASTURILA JOŠ JEDAN BRAK?! - Oglasila se žena koju je Mima uznemiravala: Ona je animir dama, bila je sa mojim mužem!

Printscreen You Tube

Rijaliti

RASTURILA JOŠ JEDAN BRAK?! - Oglasila se žena koju je Mima uznemiravala: Ona je animir dama, bila je sa mojim mužem!

Podeli vest

Ima iskustva u vezama sa oženjenim, kao i u razaranju brakova.

U "Zadruzi" se već dugo polemiše o "prljavom vešu" Milane Mime Šarac, ljubavnice Nikole Grujića Gruje, i o njenim "ranim radovima". Spekulisalo se da je i ranije bila ljubavnica drugim oženjenim muškarcima, te da joj Gruja nije prvi takav slučaj, što je zadrugarka više puta demantovala.

Naime, sada se za gorepomenuti portal oglasila izvesna Danijela, koja tvrdi da ju je muž navodno varao baš sa Mimom.

Foto: Printscreen You Tube

- Živela sam u Gostivaru sa detetom, otac deteta, navodno moj muž, ima dole kafanu u selu Dobri Dol. Animir dama je ta fu*sa bila, radila 2020. godine i bila sa mojim mužem, te odlično znala za mene. Kući je rekla da je radila kao promoterka u Skoplju - rekla je Danijela, koja je potom poslala svoje prepiske sa Mimom.

Ona se, naime, poslednjeg dana avgusta prošle godine, uoči Miminog ulaska u petu sezonu "Zadruge", javila njoj i direktno joj stavila do znanja da zna da joj je bila s mužem. Mima je potom ženu svog ljubavnika navodno zvala više puta, u gluvo doba noći, i insistirala da se javi kako bi rešile šta imaju.

Foto: Printscreen You Tube

- Šta ti nije jasno? Hajde javi se! Bitno je, javi se. Ne s*ri previše, nego se javi, da ti ne bih došla tu - zapretila je Mima, da bi joj potom supruga muškarca s kojim je bila žestoko uzvratila.

- Mrš, ti meni dete opominješ, mamu ti je*em u p*čku! Uf, sva se tresem, budalo jedna! To ti je za ono što si znala za mene i dete, pa ti opet došla iz Albanije kod njega u kafanu. Džaba ti kozmetičarke i silikoni kad si glupa ko k*rac! Svetim se ja kad tad. Odj*bi sad! Jedino pod tim uslovom da ćutim za sve ovo! - rekla je ona tada.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija