• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

10.04.2022

11:13

MATORA I SANDRA U ŽESTOKOJ AKCIJI? Da li je ovo nova ljubav u Zadruzi? (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MATORA I SANDRA U ŽESTOKOJ AKCIJI? Da li je ovo nova ljubav u Zadruzi? (VIDEO)

Podeli vest

Prepustile su se jedna drugoj

Sadra Rešić i Jovana Tomić Matora opustile su se sinoć tokom emisije "Pitanja Novinara", pa je Matora pred svima krenula da pipka Rešičku po telu, što njoj očigledno ni malo nije smetalo, jer je nastavila da sedi pored nje i da je grli.

Foto: printscreen

Matora pipka Sandru

Podsetimo: Matora je prošlo lepo otvoreno flertovala sa Sandrom i priznala joj svoje emocije, ali je otkrila da Rešićka ne želi da uđe u vezu sa njom, jer kao je navela nije u tom fazonu, pa su ostale u korektnim prijateljskim odnosima.

Foto: printscreen

Da li su ovim pomašanjem prešli granicu, ili Matora traži samo neku vrstu utehe zbog neuzvraćene ljubavi od MC Aleks, ostaje nam da vidimo u narednom periodu, a i šta će one reći na ovo kada budu videle klip.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija