• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

29.03.2022

15:40

ZADRUGARKA IMA NOVOG DEČKA NAKON PAKLA KOJI JE PREŽIVELA! Milica se rešila Bore, sada uživa!

Rijaliti

ZADRUGARKA IMA NOVOG DEČKA NAKON PAKLA KOJI JE PREŽIVELA! Milica se rešila Bore, sada uživa!

Podeli vest

Sreća se i njoj osmehnula

Milica Kemez, bivša učesnica Zadruge, i trenutna voditeljka na "Red" televiziji, prema pisanju medija ima novog dečka, koji je u zaborav bacio njenog bivšeg Boru Sntanu.

Milica je već dve nedelje u tajnoj vezi sa Novosackim advokatom koji ima 32. godine, upoznala ga je preko zajedničkih prijatelja.

Foto: instagram/Milica Kemez

- Milica se baš zaljubila, upoznala je tog momka još prošle godine preko prijatelja, ali je bila opsednuta Borom pa ga nije ni primećivala. Međutim, on se baš trudio oko nje i konačno uspeo da je osvoji. Pruža joj svu pažnju i lepo se slažu. On radi kao advokat u jednoj novosadskoj kancelariji i ima 32 godine. Pošto je Milica u Beogradu, on sada često dolazi da bi bio sa njom. Ne žele da se eksponiraju jer su na samom početku veze, a Milica je svesna da ima mnogo hejtera koji bi jedva čekali da joj unište vezu - otkrio je izvor blizak Kemezovoj koja nije htela da potvrdi da ima novog dečka, ali ni da demantuje.

Foto: HIT dodatak/informer

- Više neću pričati o privatnom životu, dosta je bilo cirkusa. Važno je da mi je sada lepo i da sam srećna, sve ostalo će se saznati kada dođe vreme - rekla je Milica za pomenuti list.

 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26