• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic/D.G.

25.05.2024

13:34

Knez je otac dve lepotice: Kseniju svi znate, a ovako izgleda njegova druga ćerka! (FOTO)

Zoran Sinko/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Knez je otac dve lepotice: Kseniju svi znate, a ovako izgleda njegova druga ćerka! (FOTO)

Podeli vest

Ksenija Knežević svima je dobro poznata, dok se o drugoj ćerki pevača Nenada Kneževića Kneza malo zna, ali jedno je ipak sigurno, a to je da je i ona lepotica.

Pevač Nenad Knežević Knez ima dve ćerke Kseniju i Andreu. Ksenija je kroz svoju muzičku karijeru godinama prisutna u javnosti, a o Andrei se malo zna. Međutim, ono što se može primetiti na društvenim mrežama, jeste da je vrlo atrkativna i da ima nesvakidašnji stajling.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Knezevic Knez (@kneznenad)

 

- Uvek sam ih podržavamo u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god... samo da mi kažu: "Tu smo. Dobro smo". Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instinkte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam - pričao je jednom prilikom Knez.

Foto: ATA Images

 

Inače i Ksenija pored drugačijih pesama ona radi i na autentičnom stajlingu.

- Pokušala sam u novom spotu da izimitiram ikone dvehiljaditih godina koje ja najviše volim. U tom fazonu sam želela da ide i pesma. Pokušala sam sa celim stajlingom- lančićem, frizurom, svime da dočaram tadašnju scen u- kaže ona, te dodaje da će se Knez obradovati, jer je on u tom vremenu i dalje.

- Knez je skroz u tom fazonu, on je ostao u devedesetim, tako da mislim da bi se njemu svidelo. I sa stavovima je ostao u devedesetim, ali dobro, on je onako pravi ćale - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija