• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

24.05.2024

22:14

Aleksandra Mladenović obrisala fotke s dečkom! Svi pričaju da je raskinula s Darkom, pevačica se oglasila za Informer!

Printscreen Instagram/aleksandra_mladenovic_, darkodobricanin

Estrada

Aleksandra Mladenović obrisala fotke s dečkom! Svi pričaju da je raskinula s Darkom, pevačica se oglasila za Informer!

Podeli vest

Par je neočekivanim potezom dao povoda za priče o raskidu, a sada je Aleksandra objasnila o čemu je reč.

Pevačica Aleksandra Mladenović konačno je pronašla sreću u ljubavi. Lepa crnka već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa svojim izabranikom, Darkom Dobričaninom, međutim, njih dvoje su sada podgrejali priče o raskidu.

Par je uklonio sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, a iako i dalje prate jedno drugo, ovaj potez je dao povoda da se spekuliše o potencijalnim "problemima u raju".

Foto: Privatna arhiva

 

Pozvali smo Aleksandru i zamolili je da nam prokomentariše ovaj potez, što je ona ljubazno i učinila:

- Nismo raskinuli, sve je u najboljem mogućem redu, samo bih da akcenat stavim na karijeru, a ne na svoj privatan život. Spremam nove pesme, biće tu svašta nešto novo - kazala je Aleksandra za Informer, a na pitanje da li je Darko, s obzirom na to da je i on uklonio njihove zajedničke fotografije, podržava u svemu, odgovorila je:

- Apsolutno. Zaista me podržava u svemu, zdušno pozdravlja svaki moj potez i veliki mi je oslonac - rekla nam je pevačica.

Foto: Kristijana Ćaćić

 

Aleksandra nam je otkrila da, između ostalog, priprema i duet sa svojom kumom Vanjom Mijatović, tako da verujemo da je novi hit na pomolu.

Podsećamo, Aleksandra i Darko nedavno su zajedno otputovali na Maldive, odakle su svakodnevno objavljivali fotografije i storije i pokazali da uživaju u luksuzu, ali i u svojoj ljubavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija