• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

24.05.2024

16:41

Zorica Brunclik ostavila bez teksta Gocu Tržan! Evo kakvo iznenađenje je priredila koleginici! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Zorica Brunclik ostavila bez teksta Gocu Tržan! Evo kakvo iznenađenje je priredila koleginici! (VIDEO)

Podeli vest

Posle uspešnog koncerta kojim je obeležila jubilej, Goca Tržan se pohvalila gestom koji su joj priredili Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Iza Goce je 30 godina karijere na estradi koju je sinoć, 23. maja, krunisala velikim koncertom na koji su došle i poznate ličnosti. Kako je pevačica sama objasnila nije želela da zove mnogo poznatih, već samo one sa kojima je zaista i bliska.

Foto: Instagram/zoricabrunclik_official

 

Tržanova je zadovoljna koncertom, koji je bio i veoma emotivan s obzirom da je održan na rođendan njene ćerke Lene. Pevačica je u jednom trenutku izvela pesmu koju je posvetila mezimici, pa je jedva uspela da obuzda navalu emocija i numeru izvede do kraja. 

Goca je sada sumirajući utiske sa svojim pratiocima podelila šta su joj poslali Zorica i Kemiš.

- Pre nego što počnemo priču o sinoćnjem koncertu, samo da vidite kakva su ovo gospoda - rekla je Goca pa pokazala prelep buket lala.

Foto: Instagram/zoricabrunclik_official

 

- Oni znaju da su lale moje omiljeno cveće, ali ove su čokoladne, ne bih smela ni da ih pipnem ako želim da ostanem mršava - rekla je Goca i oduševljeno pokazala poklon koji su joj poslali Zorica i Kemiš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija