• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

24.05.2024

13:58

Zbog podrške Srbiji Ana Nikolić na meti siledžija! Pevačicu vređaju na društvenim mrežama jer je ponosna na svoju zemlju! (FOTO)

informer

Estrada

Zbog podrške Srbiji Ana Nikolić na meti siledžija! Pevačicu vređaju na društvenim mrežama jer je ponosna na svoju zemlju! (FOTO)

Podeli vest

Ana Nikolić javno je istakla da je ponosna Srpkinja i zahvalila se državama koje su nas podržale ili bile uzdržane prilikom glasanja o rezoluciji o Srebrenici, a onda se našla na udaru sramnih komentara.

Posle jučerašnjeg glasanja u Ujedinjenim nacijama, na kom je "na mala vrata" progurana besramna rezolucija o Srebrenici, mnoge poznate ličnosti javno su iskazale podršku svojoj zemlji i našem predsedniku, Aleksandru Vučiću, u borbi za pravdu, međunarodno pravo i istinu.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

 

To je bio slučaj i sa pevačicom Anom Nikolić koja je podelila video sa slikama sa jučerašnjeg glasanja i srpskom himnom "Bože pravde". Ana je imala potrebu da zahvali zemljama koje su stale uz Srbiju ili bile uzdržane.

Međutim, video koji je pevačica podelila na društvenim mrežama učinio ju je metom mrzitelja sakrivenih iza tastaure. 

- Bila si jedna od mojih najdražih pjevačica godinama. Ali to što tako javno daješ njima za pravo i veličaš ih ideš na anfolou za sva vremena kao i Kerleuša. Pjevačima nije mjesto u politici. Ne zasluzuješ da marku u Bosni zaradiš više i da te ijedan Bosanac sluša. -

Drugi komentar glasio je: - Ne treba ti dati da zakoračis u Bosnu i Hercegovinu, a ne da bi zapjevala i pare uzimala odavde", samo su neki od komentara Bošnjaka u kojima su se trudili da uvrede Anu ali i ceo srpski narod. -

Foto: Instagram/ananikolicofficial

 

Pojedini Srbi pokušali su da razumno razgovaraju, pa je tako jedan korisnik interneta napisao:

- Ne bi trebalo širiti mržnju, ali nisu svi zločinci kažnjeni. Orić je pušten, bez obzira nato što je srpskim ženama i deci sekao glave, udove, silovao? To radi vojska?! Rat nikom nije brat, i u takvim uslovima je normalno da se dve vojske bore, zna se i kako. A šta civili imaju sa tim? Oni bi trebalo da budu zaštićeni - glasi jedan od komentara.

Ipak, na ovo argumentovano obraćanje razularena gomila nastavila je da reaguje još ružnije, pa je tako bilo i onih koji su pozvali da na masovne prijave Aninog profila kako bi joj blokirali nalog na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija