• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

23.05.2024

14:41

Dinča izveo suprugu iz porodilišta! Pevač nije krio sreću, odmah poljubio suprugu pred svima, ona kitila muziku (FOTO)

informer.rs

Estrada

Dinča izveo suprugu iz porodilišta! Pevač nije krio sreću, odmah poljubio suprugu pred svima, ona kitila muziku (FOTO)

Podeli vest

Supruga pevača Milana Dinčića Dinče, porodila se 17. maja i na svet donela dečaka kojem je par dao ime Stefan.

Supruga pevača Milana Dinčića Dinče porodila se 17. maja i na svet donela dečaka kojem je par dao ime Stefan.

Pevač je danas došao u Narodni front, kako bi suprugu i naslednika izveo iz porodilišta, a na sebi je imao belu košulju i pantalone. U jednoj ruci je nosio nosiljku za malenog Stefana, dok je u drugoj ruci nosio kesu u kojoj su se nalazili pokloni za njegovu suprugu.

Foto: informer.rs

 

Hvala. Dobro sam. Idem gore. Nisam spavao sinoć, tu i tamo. Jelena je dobro, podmladila se, kao i sa svakim porođajem. Čeka me gore - rekao je Dinča za medije i ušao u bolnicu, gde su ga čekali supruga i sin.

Nakon što je, zajedno sa suprugom i sinom, izašao iz porodilišta, Dinča je pred okupljenim novinarima i fotoreporterima odmah poljubio Jelenu, dok je ponosna mama kitila muziku.

Jelena se obratila medijima i rekla da je jedva čekala da izađe iz bolnice:

- Ljudi ja sam ovde provela dva meseca, bilo je nekih komplikacija. Ranije su krenule kontrakcije, na kraju ispalo sve u redu. Jedva čekam da odem kući. Jedva čekam da vidim decu, strašno su mi nedostajali, zabranjene su posete - rekla je Jelena, a onda se Dinča nadovezao i otkrio kako je izdržao bez supruge sa dvoje male dece.

Foto: informer.rs

 

- Prošao sam jedan veliki test uz pomoć mojih i njenih roditelja sam uspeo da radim sve što je ona do sada - piše Blic.

Podsetimo, Milan Dinčić je pre nekoliko dana objavio prvu fotografiju supruge sina iz porodilišta i izneo detalje njenog trećeg porođaja.

Foto: printscreen

 

Pevač je potvrdio da je sve proteklo kako treba i da se mama i beba osećaju dobro:

-  Jeste Bogu hvala, sve je u redu, sve je prošlo kako treba, Jelena i beba su dobro. Odlučili smo da mu damo ime Stefan. Slavlje će biti najverovatnije za neki dan, neće biti odmah, ne mogu ja da se uskladim. Težak je 2.850 grama, a dugačak 50 centimetara - rekao je ponosni tata za Telegraf.

Dinča je već okupio najbliže prijatelje u svom domu kako bi proslavio rođenje deteta.

Milan i njegova supruga Jelena već imaju dvoje dece, sina Vukana i ćerku Mitru. Kako su ranije isticali njih dvoje su uvek želeli veliku porodicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20