• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2024

14:14

Sofronijević stigao ispred Hrama: Mlada zablistala u venčanici koja krije posebnu priču, jedan detalj oduševio je sve (FOTO+VIDEO)

Informer

Estrada

Sofronijević stigao ispred Hrama: Mlada zablistala u venčanici koja krije posebnu priču, jedan detalj oduševio je sve (FOTO+VIDEO)

Podeli vest

Jedan od naših najpoznatijih harmonikaša danas staje na ludi kamen. Aleksandar Sofronijević je već stigao sa budućom suprugom Kosanom Stišović ispred Hrama.

Danas će se Sofra i Kosana zakleti na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a zatim idu na gala slavlje, koje su organizovali u jednom prestoničkom restoranu.

Pre samog ulaska u svetinju, Sofronijević se kratko obratio medijima.

- Hvala Bogu, sve je super i dan je predivan. Vaskršnji utorak je pravi veliki blagoslov. Super je sinoć bilo kod mene, ali smo se lepo i kod mlade danas proveli. Ona je prelepa - rekao je Aleksandar. 

Kosana je stvarno prelepa u beloj venčanici, a oboje ne skidaju osmeh sa lica.

Podsetimo, tokom dana se već oglasio i otkrio koliko je srećan zbog venčanja sa svojom najvećom ljubavi. Bela haljina nosi magičnu simboliku, te je na njoj pisalo na italijanskom jeziku "te amo", što u prevodu znači "Volim te".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Otac Papapetrua emotivan: Rano ujutru mi je stigla jedna poruka iz Srbije...
Košarka

Otac Papapetrua emotivan: Rano ujutru mi je stigla jedna poruka iz Srbije...

Najveća nagrada za mene je to što mi je u rano jutro, oko 2 sata po grčkom vremenu, jedan dobar prijatelj iz Srbije, koji je običan ljubitelj sporta, poslao poruku i rekao. „Nedostaju nam Janis i Lesor, mnogo ih volimo" - poručio je nekadašnji košarkaš Panatinaikosa i otac Janisa Papapetrua, Argiris Papapetru.

28.05.2024

18:06

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31