• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs/D. I.

01.05.2024

12:16

Jelena Golubović traži dečka na Tinderu! Napravila profil na popularnoj aplikaciji, a evo šta je navela kao svoje vrline

Miloš Rafailović

Estrada

Jelena Golubović traži dečka na Tinderu! Napravila profil na popularnoj aplikaciji, a evo šta je navela kao svoje vrline

Podeli vest

Poznata rijaliti učesnica u potrazi za mužem

Jelena Golubović, rediteljka i učesnica skoro svih rijaliti programa odlučila je da nađe dečka, te je napravila profil na Tinderu, popularnoj aplikaciji za pronalaženje srodne duše.

Foto: ATAIMAGES

 

Ona je na profilu koji je napravila objavila svoju fotografiju, a u opisu je navela šta voli da radi u slobodno vreme, kao i svoje vrline. Takođe, napisala je i šta očekuje od svog potencijalnog partnera. 

Foto: Prntscreen

 

 

Jelena je navela da ima 44 godine, voli čitanje, filmove, putovanja i pozorište, kako bi je osobe istih interesovanja lakše našle.

Foto: Prntscreen

 

 

Pobednicu pete i sedme sezone rijalitija "Farma" od njenog odnosa sa Čupom Kalačom nismo imali prilike da vidimo u novoj ljubavi.

Čupo danas uživa u braku i deci, a pre dve godine je otkrio i u kakvom je odnosu sa Jelenom.

- Hvala Bogu sve je dobro. Čitam kako sam propao, što nema veze sa istinom. Imam ćerku i četiri sina. Tako da ne znam kako to neki misle da sam propao, kad sam najbogatiji čovek na svetu. Ima li šta vrednije od toga. Ali idemo dalje. Radim i dalje imam firmu za transport. Radi se, živi se, a možda nekome ne odgovara što ne može da se meša u moj život. Takođe putujem sa suprugom Hercegovkom i ništa nam ne fali - rekao je on 2022. godine za domaće medije, pa dodao:

Foto: Printscreen/You Tube

 

 

- Sve je okej. Šta je bilo bilo je. Nemam ništa sa tom ženom. Moj život je posle rijalitija otišao u drugom pravcu. Sa rođakom Sejom Kalačom sam aktivan veoma, a vidim da se ona vratila rijaliti životu. Moj život se nakon rijalitija promenio na bolje. Ne mogu da se žalim, ali je borba velika. Što se rijalitija tiče, nikad ne reci nikad, ali videćemo sve zavisi od ponude. Jasno je samo da bi se mnogima pomrislili konci kada bih se ja pojavio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija