• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

28.04.2024

23:28

Zacenićete se od smeha! Marija Kulić izbunarila Zolino pismo upućeno Miljani: "Mislio sam da je zalazak sunca najlepši, ali si se pojavila ti"

ATAIMAGES

Estrada

Zacenićete se od smeha! Marija Kulić izbunarila Zolino pismo upućeno Miljani: "Mislio sam da je zalazak sunca najlepši, ali si se pojavila ti"

Podeli vest

Majka rijaliti učesnice mnoge je nasmejala pismom koje je objavila, a koje je njenoj mezimici napisao Lazar Čolić Zola.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su burnu vezu u rijalitiju i van njega, a sada smo mogli da budemo svedoci koliko je on nju voleo.

Marija Kulić je, naime, pronašla pismo koje je Zola napisao Miljani i objavila ga na društvenim mrežama, a u nastavku pročitajte šta u njemu piše.

Foto: ATA Images

 

- Ponekad pomislim da je sve ovo san, ponekad sumnjam da samo u snovima čovek može biti kao ti. Kao što napisah, ponekad pomislim, ponekad verujem, ponekad sumnjam, ponekad želim, ponekad to osećam, ali svake noći pre nego što zaspim sam zaista siguran u to. Prošlo je brzo ovih 90 dana, kao što znaš, u životu sve što je lepo brzo prođe, ali moj osećaj je da naša ljubav neće nikada proći, naša ljubav je mnogo jaka, velika, pomalo čudna, ali baš zbog toga ja sam siguran da je večna...Ti si neko za koga ceo svoj život želim da se borim, ti si neko koga svaki dan želim da osvajam bez obzira na to što te imam, ali isto tako si ti neko ko je moj život učinio posebnim.

Foto: ATAIMAGES

 

- Oduvek sam mislio da je zalazak sunca nešto najlepše, ali onda si se pojavila ti, Miljana - moja slatka rana i dokazala mi da od tebe ništa na svetu nema lepše. U ovih 90 dana smo imali lepih i tužnih trenutaka, a ja sam neko ko pamti samo ono lepo i ovom prilikom želim da ti se zahvalim što si mi pokazala ovoliku ljubav. Hvala ti za svaki pogled tvoj upućen ka meni, jer imaju težinu da ova ljubav bude velika, hvala ti za svu pažnju ovog sveta koju mi poklanjaš, hvala ti ljubavi što si moja... Izvini ako te nekad zabole noge zbog mene, ali zaista neprestano koračaš mojim mislima. Tvoj Zola - pisalo je u pismu koje je Marija objavila na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

'Režim u Prištini vraća u najtamnije dane' - Srpska lista: Kurti nastavlja sa kršenjem osnovnih prava
Politika

'Režim u Prištini vraća u najtamnije dane' - Srpska lista: Kurti nastavlja sa kršenjem osnovnih prava

Srpska lista saopštila je danas da režim premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, dok se čeka da predstavnici međunarodne zajednice konačno konkretno deluju, i da "anemična saopštenja" sa "pozivima obema stranama" zamene konkretnim merama i odlukama zbog kršenja prava srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i Metohiji, nastavlja sa progonom Srba i kršenjem osnovnih ljudskih, verskih i građanskih prava i vraća nas u "najtamnije dane iz prošlosti".

14.05.2024

16:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19