• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Grand

21.04.2024

10:28

"Pustio sam brkove da ličim na Kebu": Folker priznao koliko je opčinjen Draganom, naučio je čak i Kojićeve pokrete

ATAIMAGES/Shutterstock

Estrada

"Pustio sam brkove da ličim na Kebu": Folker priznao koliko je opčinjen Draganom, naučio je čak i Kojićeve pokrete

Podeli vest

Pevač Nenad Manojlović nedavno je priznao da mu je muzički idol na početku karijere bio Dragan Kojić Keba.

Folker Nenad Manojlović proslavio se u 10. sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a javnost ga je upamtila kao brata Rade Manojlović.

Nenad se nedavno u jednom intervjuu prisetio svog početka karijere, a onda je otkrio da je u vojsci dobio nadimak Keba. On je Kojića obožavao i često ga je imitirao, čak je u jednom trenutku pustio i brkove kako bi ličio na njega. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja sam brkove pustio zbog Kebe, obožavao sam njega još dok sam bio mlad. Ne znam da li ljudi znaju, ali mene su u vojci zvali Keba, sve njegove pesme sam znao napamet. Znao sam da ga imitiram, skidao sam sve, čak i pokrete, brčići kada su mi nikli, on je bio u jeku najveće popularnosti, pa sam ih i ja pustio - rekao je Neša.

Svima je poznato da Keba već godinama gde god da krene nosi ogledalce, a brat Rade Manojlović kroz smeh je rekao da će i on uskoro krenuti tim putem.

- Još uvek ne nosim ogledalce kao on, ali ću izgleda uskoro početi. Našao sam jedno ogledalce, onako kao on da ga stavim u džep - zaključio je pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija