• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

22.03.2024

08:36

"To mi je najsrećniji i najstrašniji momenat u životu": Zejna Murkić otkrila detalje iz prošlosti, ovo nikada neće zaboraviti

Miloš Rafailović

Estrada

"To mi je najsrećniji i najstrašniji momenat u životu": Zejna Murkić otkrila detalje iz prošlosti, ovo nikada neće zaboraviti

Podeli vest

Pevačica Zejna Murkić rekla je da joj je najteže bilo u periodu kada je saznala da je trudna.

Kada se Zejna Murkić pojavila kao nova pevačica grupe "Luna" svima je bilo jasno da je frontmen Čeda Čvorak još jednom napravio sjajan izbor kada je u pitanju ženski vokal.

Foto: Branko Pantelić

 

Ipak, Zejna je odlučila da uplovi u solo vode, a publiku je osvojila ne samo glasom i dobrim pesmama već i time što o svakoj temi govori otvoreno i bez dlake na jeziku.

Jednom prilikom, Zejna je otvorila dušu i ispričala da saznanje da će uskoro postati majka pamti kao najlepši, ali i najstrašniji trenutak.

- Moj najsrećniji i u istom trenutku najstrašniji momenat u životu je kada sam saznala da sam trudna. A onda pamtim samo najsrećniji trenutak. To je bilo kada sam prvi put držala ćerku Kjaru u naručju, kada je izašla iz inkubatora, kada su rekli da je sve okej. A inače, svaki dan mi je najsrećniji kada smo nas dve kući sa našim mačorom i gledamo neki film uz gomilu hrane, znači svaki dan mi je najsrećniji - iskreno je rekla pevačica za Grand.

Foto: Marko Đoković

 

Podsetimo, Zejna je svojevremeno otkrila da nije htela da, poput svojih koleginica, pristaje na nepristojne ponude.

- Nudili su mi se menadžeri i sponzori, hteli su da ulože u mene, ali uvek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pevačice. Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja ćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada - rekla je Zejna za Republiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26