• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

25.02.2024

16:43

"Tata misli da sam skroz u nekom svom svetu!" Sofija Šašić u emisiji "Život kao takav" otkrila istinu o odnosu sa ocem

ATAIMAGES

Estrada

"Tata misli da sam skroz u nekom svom svetu!" Sofija Šašić u emisiji "Život kao takav" otkrila istinu o odnosu sa ocem

Podeli vest

Emisiju "Život kao takav" možete pogledati danas u 18 časova na Informer TV.

Uprkos burnom razvodu svojih roditelja i turbulentnom odnosu sa ocem tokom odrastanja manekenka, influenserka i nesuđena pevačica Sofija Šašić, izrasla je u pametnu, lepu i ambicioznu devojku koja ne skida osmeh sa lica. Danas ova 24-godišnja devojka o svom ocu, pevaču Željku Šašiću govori sve najbolje, a nesporazumi su daleko iza njih. Za njega ona je i dalje njegova 15-godišnja devojčica prema kojoj je vrlo zaštitnički nastrojen. Kao i svaki moderan otac ne razume baš najbolje aktuelne muzičke trendove.

Foto: Informer

 

- Moj tata misli da sam u potpuno nekom svom svetu, da slušam skroz neku novu muziku. Ko se sa mnom druži i svi koji provode dosta vremena sa mnom zovu me džuboks, jer sve pesme znam. Što se kaže od Silvane do Nirvane, sve slušam. Moja drugarica ume da kaže da kad je neka stara i čudna pesma na radiju, da je ni pevačice koje su ih snimile ne znaju da su ih snimile, ali ja znam od reči do reči - izjavila je Sofija Šašić gostujući u emisiji "Život kao takav" nastale pod okriljem MirDan produkcije.

Za svoje neke čudne izbore u životu kada su ljubav i muškarci u pitanju ne krivi problematične godine u odnosu sa svojim ocem.

Foto: Informer

 

- Nisu to loši muškarci. To su moje ishitrene odluke da budem sa njima. Nisu bili loši. Taman posla. Moje veze su sve bile duge. U proseku po dve godine. Nisam ni sa kim bila tek da bih bila. Tada su postojale emocije. Loši nisu bili, ali da li su bili pogrešni - to bih mogla da kažem - bila je iskrena Sofija Šašić.

Emisiju "Život kao takav" inače zajednički projekat MirDan produkcije i Informer TV možete pogledati u nedelju 25.2.2024. u 18 časova, a reprizu naredne subote 2.3.2024. u 14 sati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija