• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.02.2024

14:21

Boki 13 uživa u luksuzu: Izbacio novu fotografiju, a jedan skupoceni detalj je svima privukao pažnju

Public

Estrada

Boki 13 uživa u luksuzu: Izbacio novu fotografiju, a jedan skupoceni detalj je svima privukao pažnju

Podeli vest

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nedavno je pušten iz zatvora da se brani sa slobode. Boki je sada okačio fotografiju na svom Instagram profilu i pokazao kako provodi dane van zatvorske ćelije.

Od kako je na slobodi, Bojan ne staje. On gleda da što više vremena provodi napolju, van doma, a postao je i veoma aktivan na društvenim mrežama.

On i dalje uživa u luksuzu i ne libi se da to i pokaže. Sada je svojom fotografijom oduševio fanove.

Foto: printscreen/Instagram

 

Šoumen se ponovo ofarbao u plavo, na ruci je imao skupoceno prstenje, a u krilu torbu popularne marke "Hermes". Sudeći po fotografiji, Jovanovski je izuzetno raspoložen nakon izlaska iz pritvora.

Podsećamo, Boki 13 nakon izlaska iz pritvora nastavio je da živi u svom stanu koji se nalazi nedaleko od porodičnog doma, ali je svakodnevno obilazi svoje roditelje.

- Lepo mi je, ali nije još vreme da kažem šta imam. Nadam se da će biti sve bolje. Ja zaista nisam spreman još uvek da progovorim o svemu za medije, ali biće prilike, hvala vam puno što ste došli - izjavio je Boki 13.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija