• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

30.01.2024

08:01

"Imala sam kožnu bolest, pečate oko glave, kose...": Ema Radujko priznala da se jedva izborila sa zdravstvenim problemom

Zoran Sinko

Estrada

"Imala sam kožnu bolest, pečate oko glave, kose...": Ema Radujko priznala da se jedva izborila sa zdravstvenim problemom

Podeli vest

Mlada pevačica Ema Radujko u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti, uglavnom svojim potezima na nastupima, a sada je u medijima glavna tema zbog zdravstvenog problema o kojem je otvoreno govorila.

Ema je, naime, priznala da je prošle godine imala ozbiljno kožno oboljenje koje je jedva izlečila:

Foto: Tanja Andric

 

 

- Prošle godine sam bila pod tolikim stresom, da sam dobila jednu kožnu bolest, pitriazis rozea se zove. Jedno osam meseci nisam mogla da izlečim to. To je bilo svuda po telu, pečati oko glave, oko kose, rekli su mi da može kosa da mi opadne. Imala sam po grudima, po stomaku, to je bilo crveno, peče, izgleda kao psorijaza, imaš po celom telu - rekla je Ema koja je otkrila i uzrok svoje bolesti: 

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Nisam uspela ovde da izlečim, bilo je užasno, bilo mi je teško da prihvatim sebe takvu. Okidač je bio period odrastanja, dosta sam radila, bila sam i u jednom odnosu... Jako sam emotivna, teško podnosim razilaženje, rastanke... Previše sam shvatala stvari lično. Telo je htelo da izađe iz moje kože, koliko sam bila pod stresom - zaključila je za emisiju "Why So Serious?", a težak period sa pomenutom bolešću je sada iza nje.

O Emi se, inače, nedavno naširoko pričalo kad se polivala vodom na nastupu. Ona je na nastupu bila u provokativnoj kombinaciji, a leđa su joj bila potpuno gola. U jednom trenutku ona je okrenula pozamašnu zadnjicu publici, podigla flašicu vode u vis i počela da se poliva, dok je snažno tverkovala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija