• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

18.01.2024

11:46

Pevačica tužila Anu Nikolić! Olja Bajrami "presavila tabak" zbog pretnji

Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Estrada

Pevačica tužila Anu Nikolić! Olja Bajrami "presavila tabak" zbog pretnji

Podeli vest

Pevačica Olja Bajrami odlučila je da tuži koleginicu Anu Nikolić zbog incidenta koji se dogodio ispred studija kompozitora Gorana Ratkovića Raleta.

Skandal se dogodio u decembru prošle godine kada je Ana došla ispred Raletove zgrade i posvađala se s njim, vičući jer mu je u studiju Olja. 

Foto: Youtube printscreeen

 

A kako sada prenose mediji, a Olja potvrđuje, ona je pokrenula tužbu protiv Nikolićeve:

- Olja je sačekala da prođu novogodišnji praznici, a odmah nakon toga kontaktirala je sa advokatom i rekla da želi da tuži Anu Nikolić jer joj je u noći incidenta pretila šišanjem, silovanjem i navijačima - kazao je izvor, a pevačica je sve potvrdila:

- Da, tačno je. Preko tako užasnih stvari neću da pređem - rekla je kratko pevačica.

Sporni događaj, podsetimo, dogodio se kada je Ana došla ispred Raletovog studija, zvala ga i vređala i pominjala Olju. Pevačica iz Bosne je nakon toga opisala šta se dogodilo sporne večeri:

- Pretila mi je. Svašta je govorila. Pretila mi je navijačima, rekla mi je da će da me ošiša, rekla je... Ma, da ne pominjem, sve jako ružno. Ne mogu da objasnim koliko je to ružno i sramotno za nekada onakvu zvezdu, a sad kraljicu svih naslovnih strana žute štampe. Na šta se ona spustila, meni je to strašno. Ne možeš da povređuješ ljude oko sebe samo zato što si ti povređena pa pališ sve pred sobom. Ispadam budala koja se tu našla. Treba da objašnjavam zašto sam došla kod producenta u studio da donesem pare i završim svoju pesmu. Sramota! Prvenstveno, ne možeš da čupaš ljude s kojima sarađuješ, tako se ne ponaša jedna zvezda.

Foto: Informer

 

Bajramijeva je otkrila i da ju je Nikolićeva zvala na Vocap.

- Zvala me ja na Vocap. Ne znam odakle joj moj broj telefona. Nisam joj se javila, ali sam joj poslala poruku: "Mene ne mešaj, spusti loptu, ne pravi se luda, ne radi to, nemoj da zoveš novinare i da mi narušavaš mir. Ja posle moram da se peglam s mojim verenikom i da mu objašnjavam šta se desilo."

Foto: Printscreen/TV Grand

 

 

Pukla saradnja

Ana je nakon skandala koji se desio kontaktirala s Raletom i ubeđivala ga da je Bajramijeva kriva za to što su mediji saznali za ovaj incident. U jednoj od svojih izjava kompozitor je rekao da neće nastaviti rad s Nikolićevom.

- Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim s radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče, koja je među nama samo umetnička - kazao je on za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija