• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Đ. - M. Al-Shukeir

31.12.2023

19:35

"U zatvoru sam psovao i šutirao, a onda mi je prišao čovek": Aca Lukas u velikom Intervjuu za Informer TV o braku sa Sonjom, životu bez ljubavi i "Sablji"

Informer

Estrada

"U zatvoru sam psovao i šutirao, a onda mi je prišao čovek": Aca Lukas u velikom Intervjuu za Informer TV o braku sa Sonjom, životu bez ljubavi i "Sablji"

Podeli vest

Imao sam tri sjajna braka u kojima sam dobio decu, međutim, ništa u životu nije idealno i sve ima svoj rok trajanja, ispričao je između ostalog folk pevač u ekskluzivnom intervjuu za Informer.

"Krvavo sam prebolevao Sonju, sedeo sam na podu i gledao u jednu tačku", kaže Aleksandar Vuksanović (55), alijas Aca Lukas!

Folk zvezda je ugostila ekipu Informera u svom domu i prvi put govorila bez zadrške o svojim porocima, danima u zatvoru, deci, brakovima...

Kako nam je ekskluzivno poverio, njegova poslednja supruga Sonja bila je njegova najveća ljubav i krah tog braka najteže je podneo.

Kakvi su bili tvoji brakovi?

- Imao sam tri sjajna braka u kojima sam dobio decu. U svakom sam bio po 10 godina. Međutim, ništa u životu nije idealno i sve ima svoj rok trajanja. Svako kada se zaljubi misli da je to do kraja života, a onda se ispostavi da to nije tako. Ja nikad ne gubim veru. Imam 55 godina i mislim da je suludo da mi se ponovo desi brak, što ne znači da neće ukoliko se zaljubim. Oženio bih se i u 89. godini, i u 104. jer to ne može da se kontroliše.

Foto: Zoran Sinko

Aca Lukas

Kakav je život bez ljubavi?

- Najlepša stvar na svetu je kada voliš, ali kada prestaneš da voliš, shvatiš da si ogroman teret skinuo s leđa. Ljubav je opterećenje, najlepše opterećenje na svetu... Kad si zaljubljen, sediš pored te osobe i stalno se pitaš: zašto je uradila ovo, zašto je uradila ono, zašto je pogledala tamo... Stalno razmišljaš...

Da li si ljubomoran?

- Ko nije?! Samo onaj ko nije zaljubljen nije ljubomoran, i tu nema priče! Ja nisam pravio scene dok sam bio u braku, ali nakon poslednjeg razvoda... Godinu i kusur dana sam obigravao oko Sonjine kuće, vozio sam se kolima, proveravao gde je, da li joj je tu auto, da li joj je neko došao... Kada smo bili zajedno, pokušavao sam da ubedim sebe da je sve u redu, ali niko ne može da vas ubedi u nešto što vi sami osetite da nije...

Foto: Zoran Sinko

Aca Lukas

Da li si i dalje zaljubljen u nju, da li je voliš?

- Ne, ali kada kažeš da nekog više ne voliš, automatski se tumači kao da ga mrziš. Ali preboleo sam je. Sve prođe...

Je l' bilo teško?

- Bilo je krvavo teško! Ali to je normalna stvar i ljudi moraju da shvate da sve prođe... Bilo je perioda kada sam ispred sebe video samo zid i osećao da ne mogu dalje. Dođem kući i sednem na pod, ne znam šta da radim... samo gledam u zid. Osećao sam kao da se život završava, a bol traje i traje... Ali prođe, sve prođe! To sam shvatio kada sam u "Sablji" bio u zatvoru. Kada sam došao u ćeliju, ja sam psovao, bio sam lud, šutirao sam, nervirao sam se, a onda mi je prišao jedan koji me je poznavao i rekao mi je: "Šta ti je, bre, šta radiš to?! Sedi tu i ćuti, i ovo će da prođe!" Tada sam shvatio da sve jednom prođe, da sve jednom bude juče, da ću se smejati tim danima...
Celu emisiju sa Acom Lukasom možete pogledati na našem Jutjub kanalu.

Foto: printscreen instagram

Aca Lukas sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović

 

Postao sam bolji čovek, otkad sam dobio Viktoriju

Kakav je tvoj odnos s Viktorijom?

- To je posebna priča! Sva moja deca su mi rekla da sam postao bolji čovek i bolji otac njima, otkad sam dobio Viktoriju. Ona je kod mene uspela ono što niko pre nje nije. Ona mi je "razbila" ono da kad me nešto mrzi, neću to da uradim. Ona kad nešto traži, ja mogu da budem u krevetu, mogu da budem i na Marsu, ja se pojavljujem istog trena! To niko nije uspeo da uradi, samo ona!

Da li ljubav prema Viktoriji ima veze s majkom, odnosno ženom koja ju je rodila?

- Možda i ima, ajde da se ne lažemo. Njena majka je moja najveća ljubav, to svi znaju.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija